Hos Hørning Danseskole har vi stolte dansetraditioner, der går helt tilbage til 1925 i den smukke gamle palævilla på Amager. 
 
Vi praler gerne med, at vi har skønne dansebørn og flere generationer, der kommer her i huset og er del af vores smukke dansesal år efter år. Vi er et familieforetagende og underviser selv, plus vi har nogle dygtige danselærere, der kommer med deres bidrag til at løfte danseskolen til et sted, som vi er stolte af at præsentere.
 
Vores danseskole er meget anderledes end andre steder. Det vil du opleve, første gang du kommer ind i dette spændende hus - som også kan kaldes en multi-arena og hvor du finder den gamle, smukke dansesal uden lige - hvor vores danseundervisning foregår.
 
 
 
Vi har masser af dans for både børn og dans for voksne - singler eller par. Der er også mulighed for forældre at være i den smukke gårdhave, som er en del af huset - og hvor man kan nyde kaffe, mad og et øjebliks ro - mens børnene danser.
 
I hverdagene hvor der er dans, kan man få suppe eller købe det med hjem til familien - man kan smage et glas køligt vin eller spise morgenmad om lørdagen, hvor huset gynger med masser af danseundervisning. Der er noget for alle og man er velkommen til tage familien med til hygge i gårdhaven.
 
Livsstil 
At drive denne danseskole er en livsstil og ikke kun et job. Det er ingen hemmelighed! Hos os er alle velkomne og det er en danseskole, hvor der er plads til alle - som ønsker at være en del af Hørning Dans. Vi konkurrerer ikke med konkurrencehold og man kan være sig selv 100 % og folde sig ud i dansens trin på vores dansehold. Det er et bevidst valg, at vi ikke har konkurrencehold, da vi ønsker, at dans hos os skal være for alle, som har lyst til at finde livskvalitet i danseskolens dansehold og at have dansen med som en livsstil.
 
 
Dans hos Hørning Dans fordrer selvtillid og giver kropsbevidsthed.
Vi vægter 'girly style' højt på alle pigeholdene i udtryk og stil og masser af Girl power. 
På Voksenholdene vægter vi også det sociale højt og byder på vin hver gang i pausen. 
 
Vi har:
 
 
 
 På voksenholdene er det Annette og Peter Hørning, der underviser.
 
 
Vil du læse mere om Hørning Dans og Hørning Huset - er du velkommen til at besøge hjemmesiderne: