Pardans intensivt kursus (Popup)
Tilmeld/Læs mere - (8)

Singledans: Ballroom Fitness (BF)

 

Ballroom Fitness hos Hørning Dans.
 
 
 
Trænger du til at bevæge dig, grine og at have kontakt til din krop?
 
Trænger du også til at komme i gang med at motionere og gøre noget godt for dig selv?
Den sunde egotid kalder vi det her i huset, hvor Ballroom Fitness er en meget populær danse- & motionsform.
 
Alle kan være med her, hvor Ballroom Fitness er dans indenfor Standarddans og Latindans. Det er for dig, som ikke har en dansepartner.

Essensen i dansekonceptet er at blande dans og motion men med vægt på, at du lærer at danse - uden en dansepartner. 

Vi danser Vals, Tango, Cha cha cha, Quick step, Wienervals, Samba, Jive, Salsa og Rumba mv.
 
" Dans, motion, livsglæde, god musik og en smule craziness er grund-ingredienserne i Ballroom Fitness hos Hørning Dans.


Kombinationen af dans og motion giver dig sved på panden og sving i hofterne (uanset om du er en mand eller kvinde) og man kan ikke lade være med at smile i al koncentrationen og sammen med de samme dansere.
 
Hos Hørning Dans er du tilknyttet et dansehold og man kommer efterhånden kommer til at lære de andre deltagere at kende i fællesskabet i Hørning Huset. 
 
 
 Underviser Annette Sahara Hørning: Det handler om at skabe det gode liv for en selv og Ballroom Fitness i Hørningfamilien er med fokus på livskvalitet, glæde og lidt craziness, mens vi motionerer og lærer at danse mens musikken spiller op til dans.
 
 • Deltagerne til Ballroom Fitness er typisk fra 35-70 år men vi har også friske Ballroom Fitnessdansere i midt 20erne og i slut 70erne. Da Ballroom Fitness™ er for alle, vil du opleve, at på niv. 1 er der altid gentagelse af grundtrinene i de forskellige danse.
 • Det er et dansekursus, man booker sin plads på. Man har sin faste plads på holdet men kan, via dialog med Annette, flytte sin dansegang til en anden dag, hvis man er forhindret og hvis der er plads på et andet Ballroom Fitness-hold. Læs betalingsbetingelserne her.
 • Niv. 1 er begyndere og let øvet samt 50+
 • Niv. 2 er rutineret/ let øvet.
 • Ballroom Fitness foregår i fitnesstøj
Ballroom Fitness er udviklet af Elisabeth Dalsgaard fra Swingtime.dk
Tilmeld/Læs mere - (8)

Yoga & velvære (Y&A)
"Spirituel YOGA med AFSPÆNDING"

 

 • Tænker du, at det nu er tid til at gøre noget for dig selv? Noget godt og noget nærende? Kvalitetstid for dig selv?
 • Mangler du også at få mere kontakt til din krop samt føle dig mere fri og fit?
 • Har du også brug for at kunne styre myldertanker, frygt eller bare en masse kontrol og mental udmattelse? At få fat i åndedrættet? At blive mødt og set?
 • Har du prøvet forskellige træningsformer, hvor man kun er liggende på gulvet, hvor du måske keder dig i længden? Kunne du tænke dig at få lidt Latin dance ind i din træning, så livslysten kan vækkes endnu mere i kombination med yogaens stræk og styrkende øvelser

 • POP UP workshops med DANCE YOGA og BARRE TRÆNING

  I sensommeren og i efteråret - når underviser Annette Hørning ikke er i dansehuset Villa Hørning i Spanien - finder du skønne, intensive POP UP yoga-workshops, hvor mindfulness, styrke, smidighed, meditation, spiritualitet, vejrtrækning samt kropskontrol er i fokus. Det er total kvalitetstid for dig selv med selvfordybelse og afspænding af både sind og krop.

  Dance yoga med barretræning og meditation kan - med både lette begynderdansetrin i Salsa, Samba, Rumba og Cha cha cha samt yogaens potentialer - være din vej ind i mere selvindsigt, velvære, sundhed, nydelse og ikke mindst fitness. 

  Ved at være med i dette koncept er der ikke tid til tankemylder, stress og andet. Det er din kvalitetstid og dit valg for at gøre noget godt for dig selv.

  De intensive yoga-workshops er healende og kan med de spirituelle meditationer, som Annette laver i slutningen af hver yogalektion, være bevidsthedsudvidende og guidende til en efterfølgende bedre hverdag.

  Niveauet er for begyndere og kun let øvet indenfor yogaen. I den spirituelle yoga er der elementer fra Yin yoga, Hatha yoga og solhilsner. Hver lektion er forskellig og man kan booke de forskellige POP UP workshops uafhængigt af hinanden. Men slå til i god tid for at sikre dig en plads HER.


I Hørning Husets smukke sal finder du - blandt guldspejle, lampetter, blomster og guldtapet - POP UP intensive yoga-workshops - i smukke omgivelser med fokus på kvalitetstid...altid med skøn aromatisk te, frugt samt snacks og altid med kølige bobler efter den effektive træningslektion til POP UP yoga-workshops. 
Om man er tilmeldt pardans, singledans, jazzballet eller yoga i Hørning Huset, kommer man ind i et skønt fællesskab. Man bliver mødt som i et privat hjem og al bevægelse, dans, yoga og træning foregår i smukke omgivelser med dygtige, engagerede undervisere, som selv har livserfaring, uddannelse samt indsigt. 


Annette Hørning danse- & yogalærer: "Yoga hos mig er lidt anderledes end ved andre yogasteder. Jeg har trænet dans og yoga i mange år, men jeg holder mig ikke til én yogagenre og stil. Jeg kender mine øvelser fra Hatha-, Yin- og Vinyasayogaen, men bruger min intuition, når jeg starter mine yogalektioner med eleverne. 

Jeg kalder det spirituel yoga, da jeg mærker, hvad der kan være brug for i rummet og jeg italesætter det i undervisningen og ikke mindst i mine guidede meditationer, som vi altid afspænder og afslutter med. 

Yoga generelt handler om at blive smidig, stærk og opmærksom på sin krop, så vi kan få mere helse ind i livet. De forskellige øvelser/ asanas kan afhjælpe skavanker og forbedre kroppen i sin helhed og når vi samtidig bevidst bruger vejrtrækningen, kan vi komme dybere ind i at mærke os selv og vores behov samt genopleve glæden ved kroppen og hvad den kan med alle sine potentialer. Spirituel yoga kombinerer yogaens egentlige formål med at connecte body, mind med soul". 

POP UP intensive yoga-workshops er for begyndere/ let øvede - afholdes i august, september, oktober og november over 3 dage hver - man booker et eller flere efter behov og de kører uafhængig af hinanden.

1288CCE3-FD26-4B08-A39E-2E95F383427C.jpeg

- Yoga er styrketræning, der giver dig udholdenhed, smidighed og strammer dig op samtidig med en masse velvære, selvtilfredshed og tit et smil på læben. Yoga skaber flow og med den spirituelle yoga har muligheden for at bryde med begrænsninger samt fastlåste, uhensigtsmæssige overbevisninger, som vi kan have som mennesker. Vi bliver ikke kun mere smidige, powerfulde, stærkere samt gladere og tilfredse, men vi erfarer, at vi er forbundet til noget større end os selv. Dén sansning kan vi tage med videre ind i vores afspænding, velvære og hverdagsliv.

- Træningsformen, bevægelserne og styrketræningen i yogaen - Hatha, Yin og Power - er i en god kombination med både stående, siddende og liggende yogaøvelser.

- Igennem alle øvelserne er der fokus på henholdsvis ryg, nakke, hjerte, baller, lår, hofter samt core, fleksibilitet og smidighed, så kroppen kan blive tonet, mens der arbejdes på at kunne mærke sig selv. Alle yogatimer er unikke og er forskel fra dag til dag,- samt ønsker fra deltagerne om forskellige kropsdele, der ønskes træning for.


Kontakt os endelig på info@horningdans.dk hvis du har nogle spørgsmål. 

 

 


Tilmeld/Læs mere - (1)

Stram op (St)

Stram op og find velvære og se forandringer på din krop.


Danse-stram op er et skønt koncept og et moment i et fællesskab med kvalitetstid for en selv, hvor der er fokus på styketræning fra top til tå - samtidig med at du får en tonet krop og bliver lidt glad.


Til Danse-stram op er der plads til alle, lige meget hvilke niveau og alder og det foregår i den smukkeste dansesal, hvor din underviser er Charlotte Nexø - der er uddannet Stram Op-instruktør.

Tilmeld/Læs mere - (4)

Mini Showdansehold (MS)

Mini Showdans hos Hørning Dans

Fra 3,5 år 
 
 
 

På vores populære Mini Showdansehold danser vi til forskellige kendte børnesange og MGP musik fra flere årgange. Vi øver små grundtrin og laver danseserier, som vi blander med lidt smidigheds- / Chi gong- og yogaøvelser i dansen. 


 
Hos Mini Showdanserne er der fokus på rytme, musikforståelse og træning af mange sjove dansetrin i alderen fra 3,5-5 år.

Danseholdet er på 45 min. og uden forældre. Forældre hygger sig i gårdhaven/ caféen eller i garderoben - hvor vi ved, I er, hvis man har brug for sin mor og far - mens vi danser.


Hos Hørning Dans er vi flere voksne omkring dansebørnene i undervisningen, så alle får mest ud af undervisningen. Det handler om dansebørnenes tryghed og om at få en en god oplevelse med at gå til dans hos os.


Mini Showdans er absolut et af vores mest populære dansehold. Med dans får man styrket selvværdet og får en god kropskontrol samt en masse livskvalitet gennem musikken, bevægelserne, koreografien og ikke mindst fællesskabet på et fast dansehold.

Vi laver flere dansekoreografier og det er altid med en anelse &rdquostar quality&rdquo og masser af girl power! Vi elsker at synge og synger med på alt, man kan synge med på...

 

Fotos af vores egne skønne Mini Showdansere en eftermiddag i dansesalen til dans.


danse mini edit 2.jpg

! Læs meget mere om vores Mini Showdansehold på selve hjemmesiden HER. 

Tilmeld/Læs mere - (2)

Showdans 1.: 5-7 år (Sh1.)

 Showdans hos Hørning Dans

 

SHOWDANS hos Hørning Dans er - girly style - hvor vi har fokus på det at være en pige - hele vejen igennem - både med bevægelserne og i dansekoreografiens udtryk i forskellige stilarter.
 

Hos handler det om at styrke selvværdet og få en god kropskontrol samt en masse livskvalitet gennem dans, fællesskab, bevægelse og motion.


Vi laver flere dansekoreografier og det er altid med en anelse &rdquostar quality&rdquo og masser af girl power!


 

At gå til Showdans hos os er mere end bare danseundervisning. Nye venskaber udvikler sig altid, når man går til dans og danserne føler, de er velkomne som i et privat hjem på vores danseskole. Plus vi har flere danseevents: Tik Tok events, weekend dance camps for de yngre samt dance camp i Spanien i Villa Hørning for de ældre dansere.


 
! Læs meget mere om vores Showdansehold på hjemmesiden HER.
Tilmeld/Læs mere - (3)

Showdans 2.: 8-10 år (SH2)

Showdans Hip hop girly hos Hørning Dans 

Showdans: Dansebillede taget i momentet, hvor selvindsigt, koncentration og danseglæde er i spil. 

 

SHOWDANS HIP HOP GIRLY hos Hørning Dans er masser af dans, hvor vi har fokus på det at være en pige - hele vejen igennem - både med bevægelserne og i dansekoreografiens udtryk i forskellige stilarter. 

Hos handler det om at styrke selvværdet og få en god kropskontrol samt en masse livskvalitet gennem dans,fællesskab, bevægelse og motion.

Vi laver flere dansekoreografier og det er altid med en anelse &rdquostar quality&rdquo og masser af girl power!


 

 
! Du er nu på selve tilmeldingssiden. Læs meget mere om vores Showdans Hip hop girly-dansehold på hjemmesiden HER

 

At gå til dans hos os er mere end bare danseundervisning. Nye venskaber udvikler sig altid, når man går til dans og danserne føler, de er velkomne som i et privat hjem på vores danseskole. Plus vi har flere danseevents: Tik Tok events, weekend dance camps for de yngre samt dance camp i Spanien i Villa Hørning for de ældre dansere.

Tilmeld/Læs mere - (3)

Showdans 3.: 11-13 år (SH3)

Showdans Hip hop girly hos Hørning Dans 

 


SHOWDANS HIP HOP GIRLY hos Hørning Dans er cool dans, hvor vi har fokus på det at være en pige - hele vejen igennem - både med bevægelserne og i dansekoreografiens udtryk i forskellige stilarter. 


Hos handler det om at styrke selvværdet og få en god kropskontrol samt en masse livskvalitet gennem dans, fællesskab, bevægelse og motion.


Vi laver flere dansekoreografier og det er altid med en anelse &rdquostar quality&rdquo og masser af girl power!


 

Dansebilleder taget i momentet, hvor danseglæden skinner igennem hos Hørning Dans. 


At gå til dans hos os er mere end bare danseundervisning. Nye venskaber udvikler sig altid, når man går til dans og danserne føler, de er velkomne som i et privat hjem på vores danseskole. Plus vi har masser af danseevents: Tik Tok events, weekend dance camps for de yngre samt dance camp i Spanien i Villa Hørning for de ældre dansere.


 ! Du er nu på selve tilmeldingssiden. Læs meget mere om vores Showdans hip hop girlydansehold på hjemmesiden HER
 

Tilmeld/Læs mere - (3)

Showdans 4.: 14-18 år (SH4)

Showdans Hip hop girly hos Hørning Dans


 

 

SHOWDANS HIP HOP GIRLY hos Hørning Dans er masser af cool, hvor vi har fokus på det at være en pige - hele vejen igennem - både med bevægelserne og i dansekoreografiens udtryk i forskellige stilarter som Pop commercial, hip hop, funk, jazz mv.

Hos handler det om at styrke selvværdet og få en god kropskontrol samt en masse livskvalitet gennem dans, fællesskab, bevægelse og motion.

Vi laver flere dansekoreografier og det er altid med en anelse &rdquostar quality&rdquo og masser af girl power!


 

Dansebilleder taget i momentet, hvor danseglæden skinner igennem hos Hørning Dans.

 

At gå til Dans hos os er mere end bare danseundervisning. Nye venskaber udvikler sig altid, når man går til dans og danserne føler, de er velkomne som i et privat hjem på vores danseskole. Plus vi har masser af danseevents: Tik Tok events, weekend dance camps for de yngre samt dance camp i Spanien i Villa Hørning for de ældre dansere.

 ! Du er nu på selve tilmeldingssiden. Læs meget mere om vores Showdans Hip hop girly-dansehold på hjemmesiden HER
Tilmeld/Læs mere - (2)