Dansesæson 2021-22 02.08.2021  -  30.06.2022
Vejledning

Pardans - hver uge (VP)

Pardans hos Hørning Dans 

 

 Foto: Undervisere er Annette og Peter Hørning 

 
På danseskolens voksenhold danser vi forskellige Standard- og Latinamerikanske danse og undervisningen er på 55 minutter.

Vi danser bla. Vals, Quickstep, Wienervals og Tango. De Latinamerikanske danse består blandt andet af Cha Cha Cha, Rumba, Samba og Jive. 

 
Vi har altid en lille 5 minutters pause, hvor vi smager vin og hilser på hinanden, da danselæreren også er Danmarksmester 2017 i vinsmagning og altid har et flaske på køl. 

 

At gå til Pardans - i Hørning Husets smukke dansesal - kan være en god måde at investere i og at bruge tid med sin partner, hvor man ofte får en helt ny side at se i sit forhold.

Vi kalder det også kæreste- og kvalitetstid. Dansetimerne i pardans kan både være underholdende, intime, sjove og festlige, og det er derfor en rigtig god måde at bruge tid sammen på udenfor hjemmets fire vægge.

Nyt begynderehold for par er i kalenderen med start i januar 2022 - har I mon fået reserveret jeres plads?

Der er rift om pladserne og vi melder altid ud med ventelister, så man skal ikke tænke for længe over, om man skal investere i sit parforhold med pardans. 

 

Danseholdene er indelt i niv. - med nye hold fra januar 2022:

*1 Par som har danset 1/2-1 sæsoner dans eller forårsdans.
*2 Par som har danset 1-3 sæsoner dans.
__________________ 
 
! Har man ikke en dansepartner, er der mulighed for at danse Ballroom Fitness - læs mere HER

! Læs meget mere om vores pardansehold og hvem vi er HER
 
Tilmeld/Læs mere - (5)

Singledans: Ballroom Fitness (BF)

 

Ballroom Fitness hos Hørning Dans.
 
 
 
Trænger du til at bevæge dig, grine og at have kontakt til din krop?
 
Trænger du også til at komme i gang med at motionere og gøre noget godt for dig selv?
Den sunde egotid kalder vi det her i huset, hvor Ballroom Fitness™ er en meget populær danse- & motionsform.
 
Alle kan være med her, hvor Ballroom Fitness™ er dans indenfor Standarddans og Latindans. Det er for dig, som ikke har en dansepartner. Essensen i dansekonceptet er at blande dans og motion men med vægt på, at du lærer at danse - uden en dansepartner. 
Til Ballroom Fitness™ lærer du bla. at danse Vals, Tango, Cha cha cha, Quick step, Wienervals, Samba, Jive, Salsa og Rumba.
 
" Dans, motion, livsglæde, god musik og en smule craziness er grund-ingredienserne i Ballroom Fitness™ hos Hørning Dans.


Kombinationen af dans og motion giver dig sved på panden og sving i hofterne (uanset om du er en mand eller kvinde) og man kan ikke lade være med at smile i al koncentrationen og sammen med de samme dansere.
 
Hos Hørning Dans er du tilknyttet et dansehold og man kommer efterhånden kommer til at lære de andre deltagere at kende i fællesskabet i Hørning Huset. 
 
 
 Underviser Annette Sahara Hørning: Det handler om at skabe det gode liv for en selv og Ballroom Fitness i Hørningfamilien er med fokus på livskvalitet, glæde og lidt craziness, mens vi motionerer og lærer at danse mens musikken spiller op til dans.
 
 • Deltagerne til Ballroom Fitness er typisk fra 35-70 år men vi har også friske Ballroom Fitnessdansere i midt 20erne og i slut 70erne. Da Ballroom Fitness™ er for alle, vil du opleve, at på niv. 1 er der altid gentagelse af grundtrinene i de forskellige danse
 • Det er et dansekursus, man booker sin plads på. Man har sin faste plads på holdet men kan, via dialog med Annette, flytte sin dansegang til en anden dag, hvis man er forhindret og hvis der er plads på et andet Ballroom Fitness-hold. Læs betalingsbetingelserne her.
 • Niv. 1 er begyndere og let øvet samt 50+
 • Niv. 2 er rutineret/ let øvet.
 • Ballroom Fitness foregår i fitnesstøj
Ballroom Fitness er udviklet af Elisabeth Dalsgaard fra Swingtime.dk
Tilmeld/Læs mere - (12)

Yoga & velvære (Y&A)
"YOGA med AFSPÆNDING"
 

 

Alle Yoga-holdene -om det er med barre-træningen eller ej / Latin dance eller ej - er velvære-kurser er for voksne kvinder, som gerne vil i gang med at træne og forbinde sig til deres krop.

 • Tænker du, at det nu er tid til at gøre noget for dig selv? Noget godt og noget nærende?
 • Mangler du også at få mere kontakt til din krop samt føle dig mere fit og smidig? Nærvær?
 • Har du også brug for at kunne styre myldertanker, frygt eller bare en masse kontrol og mental udmattelse med fokus på krop og sind?
Med Yoga-træningen hos Hørning Dans, hvor mindfulness, styrke, smidighed, meditation samt kropskontrol er i fokus, kan være din vej ind i mere selvindsigt, velvære, sundhed, nydelse og ikke mindst fitness.
Om man er tilmeldt yoga med dans, træner Barre & Yoga eller Yoga og Afspænding i Hørning Huset, kommer man ind i et skønt fællesskab. Man er med på et fast træningshold hver uge, som ikke kun er effektivt, men foregår i smukke omgivelser med dygtige, engagerede undervisere, som selv har livserfaring, uddannelse samt indsigt.

Du skal ikke nødvendigvis have været en tidligere danser, fitness-udøver, yogi eller gymnast.

 

Gå glad i seng!

To dage om ugen (tirsdag og torsdag) er tidspunktet sent og temaet er - Gå glad i seng - hvor yogaen er Yin yoga og timen foregår med rolige stræk og fokus på at komme ned i kroppen, nuet, roen i de sene aftenstimer, så man kan gå hjem og på hovedet i seng med en intention om at sove godt. 

Yoga - uanset hvilket koncept man vælger - er en træningsform, som er for alle, som ønsker at forbinde sig til deres krop og at styrke sine muskler uanset smidighed eller form. Det er en tilstand, som man kan forbinde sig til ved at connecte via krop, mind set og vejrtrækning. Her kobles det på velvære og de bevidste, gode valg for en selv.


Alle øvelser foregår på din egen medbragte yogamåtte.

Du kan købe tæppe og yogamåtte i Hørning Huset, hvis du gerne vil have noget godt at træne med. Yogaudstyr af mærket Manduka er Hørning Huset blandt andet forhandler af.

​I Loungen i bunden af Hørning Huset finder du - blandt guldspejle, lampetter, blomster og guldtapet - denne skønne træningsform​ i smukke omgivelser og med de samme deltagere hver uge. Altid med skøn aromatisk te og nogle gange med kølige bobler efter den effektive træningslektion.

YOGA & Afspænding:

- Yoga er styrketræning, der giver dig udholdenhed, smidighed og strammer dig op samtidig med en masse velvære, selvtilfredshed og tit et smil på læben.

- Træningsformen, bevægelserne og styrketræningen i yogaen - Hatha, Yin og Power - er i en god kombination med både stående, siddende og liggende yogaøvelser. Du vil endvidere lære vejrtrækningsøvelser og der er altid en guidet afspænding/ meditation i slutningen af din yogatime.

- Igennem alle øvelserne er der fokus på henholdsvis ryg, nakke, hjerte, baller, lår, hofter samt core, fleksibilitet og smidighed, så kroppen kan blivet tonet, mens der arbejdes på at kunne mærke sig selv. Alle yogatimer er unikke og der kan være forskel fra uge til uge,- samt ønsker fra deltagerne om forskellige kropsdele, der ønskes træning for.

Holdet her henvender sig til kvinder i alderen 30-70 år – som kunne tænke sig at være med på et stimulerende træningshold, hvor man møder de samme deltagere hver uge.

På Yogaholdene i Hørning Huset føler man sig mødt og en del af fælleskabet og velværet kommer med fokus på mindfulness og stresreduktion i en travl hverdag, hvor man har taget valget at sætte tid af til sig selv. Hørning Huset er et anderledes sted - end du sikkert har været før - med sin egen udstråling og det opdager man, første gang man træder ind i dette her magiske hus og univers.

Yogaholdene har kompetente undervisere, som har gået vejen selv og har uddannelsen bag ord og handling. Bente Højmark er psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og uddannet yogalærer. Annette Hørning er danselærer, terapeut, mindfulnessinstruktør, yogalærer og uddannet sexolog samt spirituel underviser.


Selv om Yoga-træningsholdene henvender sig til kvinder, kan alle som nævnt være med og man har mulighed for at tage små pauser undervejs.

Book din faste plads på holdet allerede her for at sikre dig en af pladserne.​​ 

Kontakt os endelig på info@horningdans.dk hvis du har nogle spørgsmål. 

 

 

Tilmeld/Læs mere - (3)

Barre- & Yogakursus (BY)
"DÉT BARRE YOGA"
Barre & Yoga-holdene er velvære-kurser er for voksne kvinder, som gerne vil i gang med at træne og forbinde sig til deres krop.

 

 • Tænker du, at det nu er tid til at gøre noget for dig selv? Noget godt og noget nærende?
 • Mangler du også at få mere kontakt til din krop samt føle dig mere fit og smidig? Nærvær?
 • Har du også brug for at kunne styre myldertanker, frygt eller bare en masse kontrol og mental udmattelse med fokus på krop og træning?
Med Barre & Yoga-træning hos Hørning Dans, hvor mindfulness, styrke, smidighed, meditation samt kropskontrol er i fokus, kan være din vej ind i mere selvindsigt, velvære, sundhed, nydelse og ikke mindst fitness.
Om man danser, træner Yoga & Afspænding eller Barre & Yoga i Hørning Huset, kommer man ind i et skønt fællesskab og er med på et fast træningshold hver uge, som ikke kun er effektivt, men foregår i smukke omgivelser med dygtige, engagerede undervisere, som selv har livserfaring, uddannelse samt indsigt.

 

Du skal ikke nødvendigvis have været en tidligere danser, fitness-udøver, yogi eller gymnast. Barre & Yoga er en træningsform, som er for alle, som ønsker at forbinde sig til deres krop og at styrke sine muskler uanset smidighed eller form. Det er en tilstand, som man kan forbinde sig til ved at connecte via krop, mind set og vejrtrækning. Her kobles det på velvære og de bevidste, gode valg for en selv.


Alle øvelser foregår ved en balletbarre og på din egen medbragte yogamåtte. Vil man gerne forkæle sig selv med nogle af de bedste yogaprodukter, kan man købe Manduka yogamåtter o.a. i Hørning Huset.

​I Loungen i bunden af Hørning Huset finder du - blandt guldspejle, lampetter, blomster og guldtapet - denne skønne træningsform​ i smukke omgivelser og med de samme deltagere hver uge. Altid med skøn aromatisk te og nogle gange med kølige bobler efter den effektive træningslektion.

BARRE TRÆNING & YOGA:

- Træning ved en balletbarre i kombination med yoga er styrketræning, giver dig udholdenhed, smidighed og strammer dig op samtidig med en masse velvære, selvtilfredshed og et smil på læben. 

- Træningsformen, bevægelserne og styrketræningen ved barren er fra den givende pilates med fokus på styrketræning i en god kombination med stående yogaøvelser. Du vil endvidere lære vejrtrækningsøvelser og der er altid en guidet afspænding/ meditation i slutningen af din yogatime.

- Igennem alle øvelserne er der fokus på henholdsvis ryg, nakke, hjerte, baller, lår, hofter samt core, fleksibilitet og smidighed, så kroppen kan blivet tonet, mens der arbejdes på at kunne mærke sig selv. 

Holdet her henvender sig til kvinder i alderen 30-70 år – som kunne tænke sig at være med på et stimulerende træningshold, hvor man møder de samme deltagere hver uge.

Ved barre- & yogatræning i Hørning Huset føler man sig mødt og en del af fælleskabet og velværet kommer med fokus på mindfulness og stresreduktion i en travl hverdag, hvor man har taget valget at sætte tid af til sig selv. Hørning Huset et anderledes yogasted med sin egen udstråling og det opdager man, første gang man træder ind i dette her magiske hus og univers.

Bare- & yogatræningen har kompetente undervisere, som har gået vejen selv og har uddannelsen bag ord og handling. Bente Højmark er psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og uddannet yogalærer. Annette Hørning er danselærer, terapeut, mindfulnessinstruktør, yogalærer og uddannet sexolog samt spirituel underviser. 


Selv om Barre træningsholdet henvender sig til kvinder, kan alle som nævnt være med og man har mulighed for at tage små pauser ved barren undervejs. 

Book din faste plads på holdet allerede her for at sikre dig en af pladserne.​​ Der er rift om dem.

Har du spørgsmål, kontakt os endelig på info@horningdans.dk


 

Tilmeld/Læs mere - (3)

Dance Yoga (DY)

Dance yoga 

 

 

Dance Yoga er en skøn kombination af Latinmix (salsa, samba & cha cha cha) og skønne yogaøvelser med fokus på din velvære. Det er mindfulness, styrke, smidighed og afspænding samt masser af hofter, ben, core, ryg og arme.

Denne motionsform med Latin dance og yoga giver dig muligheden for at få afstresset dit system for myldertanker, bekymringer, kontrol, udfordringer samt hverdagsting. Der er simpelthen ikke tid og plads til myldertanker og hverdag.

Man skal ikke være danser eller garvet yoga-udøver. Dansetrinene er grundtrin, hvor der er fokus på hofter, lår, baller og det feminine udtryk.

Konceptet er for begyndere og letøvet. 
Konceptet er at træne de skønne Latin dance-grundtrin hver gang, hvor der vil være fokus på styrke, hofter, stræk og dansetrin samt guidede vejrtrækningsøvelser.


" Det er din mulighed for at finde ind i din egen ro, din egen kvalitetstid samt at få kontakt til din krop og din vejrtrækning.

 

 

Der vil altid være en guidet afspænding i slutningen af lektionen.

Underviser er Annette Hørning 

Tilmeld/Læs mere - (2)

Mini Showdansehold (MS)

Mini Showdans hos Hørning Dans

Fra 3,5 år
 

På vores populære Mini Showdansehold danser vi til forskellige kendte børnesange og MGP musik fra flere årgange. Vi øver små grundtrin og laver danseserier, som vi blander med lidt smidigheds- / Chi gong- og yogaøvelser i dansen.

Hos Mini Showdanserne er der fokus på rytme, musikforståelse og træning af mange sjove dansetrin i alderen fra 3,5-5 år.

Danseholdet er på 45 min. og uden forældre. Forældre hygger sig i gårdhaven/ caféen eller i garderoben - hvor vi ved, I er, hvis man har brug for sin mor og far - mens vi danser.

Hos Hørning Dans er vi flere voksne omkring dansebørnene i undervisningen, så alle får mest ud af undervisningen. Det handler om tryghed og om at gå til dans, skal være en god oplevelse.

Mini Showdans er absolut et af vores mest populære dansehold. Med dans får man styrket selvværdet og får en god kropskontrol samt en masse livskvalitet gennem musikken, bevægelserne, koreografien og ikke mindst fællesskabet på et fast dansehold.

Vi laver flere dansekoreografier og det er altid med en anelse ”star quality” og masser af girl power! Vi elsker at synge og synger med på alt, man kan synge med på...

! Læs meget mere om vores Mini Showdansehold på selve hjemmesiden HER.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Showdans 1.: 5-7 år (Sh1.)

 Showdans hos Hørning Dans

 

SHOWDANS hos Hørning Dans er - girly style - hvor vi har fokus på det at være en pige - hele vejen igennem - både med bevægelserne og i dansekoreografiens udtryk i forskellige stilarter.
 

Hos handler det om at styrke selvværdet og få en god kropskontrol samt en masse livskvalitet gennem dans, fællesskab, bevægelse og motion.

Vi laver flere dansekoreografier og det er altid med en anelse ”star quality” og masser af girl power!

 

 Nye venskaber udvikler sig altid, når man går til dans hos os. Flere events med Tik Tok dans, dance kampe o.a., hvor både dans, hygge og fællesskab er i kalenderen for Hørningdanserne, er en vigtig del af danseskolen.

! Læs meget mere om vores Showdansehold på hjemmesiden HER.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Showdans 2.: 8-10 år (SH2)

Showdans hos Hørning Dans 

Showdans: Dansebillede taget i momentet, hvor selvindsigt, koncentration og danseglæde er i spil. 

 

SHOWDANS hos Hørning Dans er - girly style - hvor vi har fokus på det at være en pige - hele vejen igennem - både med bevægelserne og i dansekoreografiens udtryk i forskellige stilarter.  

Hos handler det om at styrke selvværdet og få en god kropskontrol samt en masse livskvalitet gennem dans,fællesskab, bevægelse og motion.

Vi laver flere dansekoreografier og det er altid med en anelse ”star quality” og masser af girl power!

 

! Du er nu på selve tilmeldingssiden. Læs meget mere om vores Showdansehold på hjemmesiden HER

 

Nye venskaber udvikler sig altid, når man går til dans hos os. Flere events med Tik Tok dans, dance kampe o.a., hvor både dans, hygge og fællesskab er i kalenderen for Hørningdanserne, er en vigtig del af danseskolen.

Tilmeld/Læs mere - (2)

Showdans 3.: 11-13 år (SH3)

Showdans hos Hørning Dans 

 

SHOWDANS hos Hørning Dans er - girly style - hvor vi har fokus på det at være en pige - hele vejen igennem - både med bevægelserne og i dansekoreografiens udtryk i forskellige stilarter. 

Hos handler det om at styrke selvværdet og få en god kropskontrol samt en masse livskvalitet gennem dans, fællesskab, bevægelse og motion.

Vi laver flere dansekoreografier og det er altid med en anelse ”star quality” og masser af girl power!

 

Dansebilleder taget i momentet, hvor danseglæden skinner igennem hos Hørning Dans. 

 

 ! Du er nu på selve tilmeldingssiden. Læs meget mere om vores Showdansehold på hjemmesiden HER

Tilmeld/Læs mere - (3)

Showdans 4.: 13-17 år (SH4)

Showdans hos Hørning Dans

 

 

SHOWDANS hos Hørning Dans er - girly style - hvor vi har fokus på det at være en pige - hele vejen igennem - både med bevægelserne og i dansekoreografiens udtryk i forskellige stilarter.

Hos handler det om at styrke selvværdet og få en god kropskontrol samt en masse livskvalitet gennem dans, fællesskab, bevægelse og motion.

Vi laver flere dansekoreografier og det er altid med en anelse ”star quality” og masser af girl power!

 

Dansebilleder taget i momentet, hvor danseglæden skinner igennem hos Hørning Dans.

 

! Du er nu på selve tilmeldingssiden. Læs meget mere om vores Showdansehold på hjemmesiden HER
Tilmeld/Læs mere - (2)

Hip Hop Piger (HHp)

Hip Hop piger hos Hørning Dans

Total girly style 

 

Venskaber er også en del af at gå til dans. Events, dance camps o.a. er med til at pigerne får nye relationer ud over at gå til danseundervisning.

 

Hip Hop Girly style: Masser af energi, dansemoves i total sammensmeltning af sej og ikke mindst GIRL POWER-stil dominerer pigeholdet i Hip hop.  
Der er masser af spændende dansekoreografi til sej musik med girly style. 

! Du er nu på tilmeldingssiden. Læs evt. flere informationer på hjemmesiden HER om Hip hop girly style-holdet. 

 

Billeder taget på danseskolen lige i momentet, hvor glæde (øverste billede) og hér danseglæde bare skinner igennem.  

 

Tilmeld/Læs mere - (2)