Yoga & velvære

Info
"YOGA med AFSPÆNDING"
 

 

Alle Yoga-holdene -om det er med barre-træningen eller ej / Latin dance eller ej - er velvære-kurser er for voksne kvinder, som gerne vil i gang med at træne og forbinde sig til deres krop.

  • Tænker du, at det nu er tid til at gøre noget for dig selv? Noget godt og noget nærende?
  • Mangler du også at få mere kontakt til din krop samt føle dig mere fit og smidig? Nærvær?
  • Har du også brug for at kunne styre myldertanker, frygt eller bare en masse kontrol og mental udmattelse med fokus på krop og sind?
Med Yoga-træningen hos Hørning Dans, hvor mindfulness, styrke, smidighed, meditation samt kropskontrol er i fokus, kan være din vej ind i mere selvindsigt, velvære, sundhed, nydelse og ikke mindst fitness.
Om man er tilmeldt yoga med dans eller Yoga og Afspænding i Hørning Huset, kommer man ind i et skønt fællesskab. Man er med på et fast træningshold hver uge, som ikke kun er effektivt, men foregår i smukke omgivelser med dygtige, engagerede undervisere, som selv har livserfaring, uddannelse samt indsigt.

Du skal ikke nødvendigvis have været en tidligere danser, fitness-udøver, yogi eller gymnast.

 

Gå glad i seng!

Yoga - uanset hvilket koncept man vælger - er en træningsform, som er for alle, som ønsker at forbinde sig til deres krop og at styrke sine muskler uanset smidighed eller form. Det er en tilstand, som man kan forbinde sig til ved at connecte via krop, mind set og vejrtrækning.Her kobles det på velvære og de bevidste, gode valg for en selv.


Alle øvelser foregår på din egen medbragte yogamåtte.

Du kan købe tæppe og yogamåtte i Hørning Huset, hvis du gerne vil have noget godt at træne med. Yogaudstyr af mærket Manduka er Hørning Huset blandt andet forhandler af.

​I Loungen i bunden af Hørning Huset finder du - blandt guldspejle, lampetter, blomster og guldtapet - denne skønne træningsform​ i smukke omgivelser og med de samme deltagere hver uge. Altid med skøn aromatisk te og nogle gange med kølige bobler efter den effektive træningslektion.

YOGA & Afspænding:

- Yoga er styrketræning, der giver dig udholdenhed, smidighed og strammer dig op samtidig med en masse velvære, selvtilfredshed og tit et smil på læben.

- Træningsformen, bevægelserne og styrketræningen i yogaen - Hatha, Yin og Power - er i en god kombination med både stående, siddende og liggende yogaøvelser.

Du vil endvidere lære vejrtrækningsøvelser og der er altid en guidet afspænding/ meditation i slutningen af din yogatime.

- Igennem alle øvelserne er der fokus på henholdsvis ryg, nakke, hjerte, baller, lår, hofter samt core, fleksibilitet og smidighed, så kroppen kan blivet tonet, mens der arbejdes på at kunne mærke sig selv. Alle yogatimer er unikke og der kan være forskel fra uge til uge,- samt ønsker fra deltagerne om forskellige kropsdele, der ønskes træning for.

Holdet her henvender sig til kvinder i alderen 30-70 år – som kunne tænke sig at være med på et stimulerende træningshold, hvor man møder de samme deltagere hver uge.

På Yogaholdene i Hørning Huset føler man sig mødt og en del af fælleskabet og velværet kommer med fokus på mindfulness og stresreduktion i en travl hverdag, hvor man har taget valget at sætte tid af til sig selv. Hørning Huset er et anderledes sted - end du sikkert har været før - med sin egen udstråling og det opdager man, første gang man træder ind i dette her magiske hus og univers.

Yogaholdene har kompetente undervisere, som har gået vejen selv og har uddannelsen bag ord og handling. Bente Højmark er psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og uddannet yogalærer. Annette Hørning er danselærer, terapeut, mindfulnessinstruktør, yogalærer og uddannet sexolog samt spirituel underviser.


Selv om Yoga-træningsholdene henvender sig til kvinder, kan alle som nævnt være med og man har mulighed for at tage små pauser undervejs.

Book din faste plads på holdet allerede her for at sikre dig en af pladserne.​​ 

Kontakt os endelig på info@horningdans.dk hvis du har nogle spørgsmål. 

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen