Dans for BØRN


 

Af Annette Hørning bag Hørning Dans:

Dans, bevægelse og musik skaber glæde og fællesskab - det ser vi på danseskolen uge efter uge. Børnene blomstrer, når de får lov til at koble deres kroppe på deres interesse i at danse. Det er ingen hemmelighed, at vi elsker børn på vores danseskole og at danse samt undervise er en livsstil her på danseskolen. 

Vi synger, når der kan synges med og vi laver en masse små dansekoreografier, som vi øver og får lov til at folde vores personlige stil og udtryk ud i, og der er masser af girly style på alle dansehold.

 
 
 

Hos Hørning Dans har vi ikke konkurrencedansere og vælger ikke at have det - vi har danseglade børn og unge, der får lov til at være sig selv 100% og få fyldt danseglæden ud den ene gang eller to om ugen, de vælger at gå til dans. Det for os er livskvalitet.

Med den tilgang og filosofi ser vi så, at eleverne vokser i selvtillid, selvværd og ikke mindst i kropsbevidsthed. Vores undervisere har flere års undervisnings- og ikke mindst livserfaring med sig og ønsker at få det bedste frem i Hørningdanserne og herved skabe glæde og livskvalitet, da vi vægter fællesskabet højt og dét, at man kan være 'sig selv' og føle sig mødt.

Af børnehold har vi:

  • MINI SHOWDANS 3,5-5 år - klik her
  • SHOW HIP HOP GIRLY STYLE (både drenge og piger) 5-7 år - klik her
  • SHOW HIP HOP GIRLY STYLE (både drenge og piger) 8-10 år - klik her
  • SHOW HIP HOP GIRLY STYLE (både drenge og piger) 11-13 år - klik her
  • SHOW HIP HOP GIRLY STYLE og CONTEMPORARY (både drenge og piger) 14-18 år - klik her

 

Billederne er fra vores smukke dansesal og med de glade, skønne Hørningdansere.


Ønsker du at komme tilbage til danseskolens hjemmeside med de mange skønne billeder og flere beskrivelser af danseholdene -så klik HER