Mini Showdans:
 

 

På vores populære Mini Showdansehold danser vi til forskellige kendte børnesange og MGP musik fra flere årgange. Vi øver små grundtrin og laver danseserier, som vi blander med lidt smidigheds- / Chi gong- og yogaøvelser i dansen. 

Hos Mini Showdanserne er der fokus på rytme, musikforståelse og træning af mange sjove dansetrin i alderen fra 3,5-5 år.

Danseholdet er på 45 min. og uden forældre. Forældre hygger sig i gårdhaven/ caféen eller i garderoben - hvor vi ved, I er, hvis man har brug for sin mor og far - mens vi danser.

Book din plads til dit dansebarn fra januar 2022 allerede nu for at sikre jer en af pladserne - HER 

Hos Hørning Dans er vi flere voksne omkring dansebørnene i undervisningen, så alle får mest ud af undervisningen. Det handler om tryghed og om at gå til dans, skal være en god oplevelse.

Mini Showdans er absolut et af vores mest populære dansehold. Med dans får man styrket selvværdet og får en god kropskontrol samt en masse livskvalitet gennem musikken, bevægelserne, koreografien og ikke mindst fællesskabet på et fast dansehold.

Vi laver flere dansekoreografier og det er altid med en anelse ”star quality” og masser af girl power! Vi elsker at synge og synger med på alt, man kan synge med på...


Nye dansehold fra januar 2022 - programmet er klar nu til booking, så slå til nu, hvis I skal sikre jer en af pladserne HER.


 
 
 
Du er nu på Hørning Dans' tilmeldingsside, men vil du læse mere om vores MINI SHOWDANS - så kig forbi hjemmesiden HER.