Pardans hos Hørning Dans

 Foto: Undervisere er Annette og Peter Hørning.

 
På danseskolens voksenhold danser vi forskellige Standard- og Latinamerikanske danse og undervisningen er på 55 minutter. Vi har intensive POP UP dansekurser, hvor vi danser flere gange om ugen (i alt 4 gange) på hvert POP UP dansekursus. Det er et i september og et nyt i oktober samt et nyt i november 2023. Se de forskellige POP UP intensive pardansekurser under her for efteråret 2023:

- September-dansekurset danser onsdag d. 30/8 og fredag d. 1/9 og mandag d. 4/9 samt onsdag d. 6/9.

- Oktober-dansekurset danser fredag d. 13/10 og søndag d. 15/10 og mandag d. 16/10 samt onsdag d. 18/10.

- November-dansekurset danser mandag d. 27/11 og onsdag d. 29/11 og fredag d. 1/12 samt mandag d. 4/12.

Alle POP UP dansekurser bookes uafhængigt af hinanden og man skal slå til asap på et eller dem alle for at sikre sig sine pladser. Det er kvalitetstid med din elskede. Undervisere er *Peter og Annette Hørning. BOOKES HER

Vi danser bla. Vals, Quickstep, Wienervals og Tango. De Latinamerikanske danse består blandt andet af Cha Cha Cha, Rumba, Samba og Jive. 

På vores danseskole har vi også altid en lille 5 minutters pause, hvor vi smager vin og hilser på hinanden, da danselæreren også er Danmarksmester 2017 i vinsmagning og altid har et flaske på køl. 

 

At gå til Pardans - i Hørning Husets smukke dansesal - kan være en god måde at investere i og at bruge tid med sin partner, hvor man ofte får en helt ny side at se i sit forhold. Kom med til efterårets POP UP intensive dansekurser.

Vi kalder det også kæreste- og kvalitetstid og ikke mindst parterapi uden ord, da man til dans skal samarbejde, mærke hinanden og hygge sammen. Dansetimerne i pardans kan både være underholdende, intime, sjove og festlige, og det er derfor en rigtig god måde at bruge tid sammen på udenfor hjemmets fire vægge. 

*Da underviserne Peter og Annette Hørning nu bor delvist i Hørning Huset (hvor danseskolen er beliggende) samt i huset Villa Hørning i Malagas bjerge, så udbydes der i efteråret disse POP UP intensive dansekurser for par, der ønsker kvalitetstid sammen. Vi har ikke dansehold for par hver uge i efterårets danseprogram.


 

Pardans 1.: Par som har danset 1/2-1 sæson dans eller forårsdans.
Pardans 2.:  Par som har danset 2-10 sæsoner dans.

__________________ 
 
! Har man ikke en dansepartner, er der mulighed for at danse Ballroom Fitness - læs mere HER 
 
! Læs meget mere om vores pardansehold og hvem vi er HER