Klubmodul henter siden
Gratis Ballroom event tors. 23/7
Tilmeldingsfrist er overskredet
 
DANSE EVENT
 
 Gratis.
 
 
 
 
Kære skønne Ballroom Fitness-dansere
 
Mens vi venter på at lukke officielt op med fortsættelse af vores afbrudte danseperiode - så kan vi lige mødes og prøve dansegulvet af og finde tråden igen. Eventet er for dig, som allerede går på mine dansehold, der startede i januar og marts, men blev afbrudt grundet Covid-19.
 
Jeg åbner dansesalen:
Torsdag d. 23. juli kl. 18.00-19.15
Kun for 16 ballroom f.-dansere, så book din plads nu, hvis du skal være med.
 
OPRET EN PROFIL PÅ DIG SELV HER - DET TAGER KUN 2 MIN. og så har du mulighed for at kunne booke plads til dette særlige danseevent. 
Medbring gerne egen yogamåte eller tæppe, da vi afslutter dansetimen med en skøn afspænding og udstræk. Garderoben er lukket grundet Covid-19 og du skal være omklædt hjemmefra. Toiletterne i gårdhaven er åbne for håndvask samt toiletbesøg og der findes sprit på bordene i gårdhaven. 
 
Jeg glæder mig til at se jer til en svedig, sjov og ikke mindst festlig dansetime med masser af gensynsglæde.
 
Hilsner fra Annette Hørning 
Hørning Dans 
 
  • Eventet er gratis og kun for dansere, der allerede går på mine Ballroom Fitness-dansehold, der frem til d. 9. aug. er lukket grundet Corona. Man afmeldes fra deltagerlisten, hvis man ikke er på Annettes Ballroom Fitnessdansehold i perioden fra januar/ marts. Gæster og dig som først starter i august, når danseskolen åbner samt øvrige kan ikke booke dette danseevent. 
  • Der er endnu et gratis Ballroom f.-event søndag d. 26/7. som dansere fra januar/marts også er så velkommen til at booke, hvis man - som mig- også har mange abstinenser efter at komme igang igen og få gang i benene.
  • Husk at holde afstand til de andre deltagere og at bruge sprit og/eller håndvask ved ankomst. Husk vand og et håndklæde/yogamåtte.
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
23.07.2020
Tidspunkt
23.07.2020 kl. 18.00 - 23.07.2020 kl. 19.15
Sted
Dansesalen Hørning Dans
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'