Klubmodul henter siden
Sh. 2. torsdagshold - Juledanseturnering d. 3/12
Tilmeldingsfrist er overskredet

 


Danseturnering og julehygge i Hørning Huset.

 034.jpg

Juledanseturnering søndag d. 3. dec. kl. 16.00 for Showdans 2. torsdagshold.

Invitation

Danseskolen vil gerne invitere Hørning danserne til danseturnering og julehygge i Hørning Huset med en juledanseturnering, hvor vi skal afslutte den første del af dansesæsonen med hygge, danseturnering, godter og medaljer. 

Danserne turnerer mod deres eget dansehold. Der vil være en dommer og medaljer til alle dansere.

Julemanden vil naturligvis kigge forbi og vi skal danse om juletræet. Juleturneringen varer en lille times tid, hvor forældre kan se, hvad vi har lært og danset.

Invitation deles ud på alle dansehold og forældre har også fået mail tilsendt om arrangementet.

Grundet den altid store deltagelse i danseturneringerne i huset og begrænsningen af plads i salen, kan hver deltager medbringe maksimum 2 gratis gæster. Det er en dag og oplevelse for eleven, vi arrangerer, men vi kan godt lide at have tilskuere, så venligst respekter antallet af gratisgæster. Søskende er selvfølgelig også velkomne. Husk at tilkøbe deres godtepose, hvis de er med.


Hygge med familien i gårdhaven.

Flæskesteg med brun sauce, hjemmelavet rødkål og kartofler kan forud bookes samtidig på tilmeldingssiden ved tilmeldingen af dansebarnet:  

Voksencouvert kr. 115,- samt børnecouvert kr. 85,- hvis man har lyst til at blive forkælet med god julemad julehygge før eller efter danseturneringen.

 

Deltagerprisen er inkl. en godtepose og medalje.
Juledanseturneringen er en tro tradition i huset her, men det er et event, som man frivilligt booker særskilt fra sit dansekursus.
Vi glæder os til nogle gode dage og danseturneringer. Kan man ikke deltage, krammer vi farvel og god jul på alle dansehold ugen før. Se slutdatoen på mailen, der er sendt ud på de forskellige hold.


Hilsner fra Hørning Dans


  • Du booker her for dit dansebarns deltagelse til juledans. Her booker Showdans 2. torsdagshold. Øvrige hold har deres egen bookingsside her.
  • Går du på flere dansehold, så bookes nr. 2. (og nr. 3.) hold her til kr. 75,- uden godtepose. Godtepose kan selvfølgelig tilkøbes til nr. 2. og 3. hold i eventet her.
  • Danseturneringen er kun for Showdans 1., 2., 3., 4. Mini Showdans har forældre-kig-på den sidste danedag og skal ikke til juledanseturnering.
  • Deltagelse kan ikke annulleres efter køb, men ved sygdom er man velkommen til at komme forbi og hente godteposen. Læs betalingsbetingelser.
  • Efter danseturneringerne holder danseskolen juleferie-lukket for alle børnehold. 
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
01.12.2023
Tidspunkt
03.12.2023 kl. 16.00 - 03.12.2023 kl. 16.45
Sted
Hørning Dans dansesalen