Klubmodul henter siden
CHRISTMAS DANCE CAMP 11-15 år
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind
 
 
CHRISTMAS DANCE Weekend-CAMP
hos Hørning dans
11-15 år 
 
Lørdag og søndag d. 12. og 13. december kl. 15.00-19.00


Stemning til Dansecamp og masser af fællesskab, connection og gode dansetimer, hvor der også er tid til grin og hygge.
 
Så er vi tilbage med endnu en af vores dansecamps, hvor det handler om masser af dans, forkælelse, sjove timer, fantastisk mad og nye venskaber.
I juletiden, hvor der tit er en skøn stemning og anledning til gode minder, har du mulighed for at danse en weekend og blive udfordret på ny i nogle spændende timer med forskellige undervisere. Selvfølgelig med julelivretterne ind imellem danselektionerne.
 
Alle Camps hos Hørning Dans er lidt anderledes end andre steder, da vi også har fokus på dét at være en pige med øvelser i at mærke selvværd og at føle fællesskabet med de andre piger, så man lærer at kunne stå i sig selv. Det betyder så, at man ikke behøver booke plads med en veninde, da vi sørger for, at danserne også kommer til at connecte og lære hinanden at kende i mindre dansegrupper. 
 
PLUS vi har en privat kok, der forkæler os med vores livretter - denne gang julemad og skønne julefristelser!
 Masser af sjov og skøn frokost hver dag:

I weekenden vil du blive undervist i bl.a. Hip hop, Contemporary og Showdans i forskellige stilarter af forskellige undervisere – alt er total girly style. Alle dages laves der opvarmning og der afsluttes med afspænding. 
Når vi ikke danser, skal vi spise god julemad og nyde julegodter. Den lækre middag denne weekend i december er en meget vigtig del af at være på Christmas Camp i Hørning Huset. Vi forkæles hver dag af husets kok med skøn hjemmelavet & økologisk mad, lækre juices/ sodavand, lun kakao i denne kolde tid, samt snacks, slik og frugt, når vi hygger over frokostpausen og mellem dansetrinene.

Deltagerpris for Christmas Camp: Kr. 895,- Dkk. 
Prisen pr danser er inkl. middag begge dage, juledesserter og godter, frugt, drikkevarer samt en skøn hoodie, så man kan lune sig SAMT en lille lækker julegave. 

BOOK NU FOR AT SIKRE DIN DANSEPIGE EN PLADS 
PÅ HØRNING DANS’ TILMELDINGSSIDE hér UNDER ’EVENTS’  • Christmas Camp er kun forbeholdt Hørningdansere, som allerede går på vores dansehold samt deres veninder, som kunne tænke sig at være med hos Hørning Dans en weekend.
  • Alder fra 11-15 år. Er du yngre, så se vores NEW YEARS DANCE CAMP her.
  • Der tages forbehold for byt af dansestilarter samt undervisere.
  • Der skal medbringes en raflegave til kr. 20 kr. til julelegen om søndagen - hvor der også deles en julegave ud fra danseskolen, efter vi har danset om juletræet.
  • Bookingen er bindende og kan ikke annulleres da det er et event med en given dato og klokkeslæt bookes og et køb af forplejning herunder servering på restaurant og arrangementet ud over danseundervisning og købet er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet bestilling på hjemmesiden fastsættes til en specifik dag for afvikling.
  • Vi overholder alle myndighedernes krav i forhold til afstand, hygiejne og restriktioner både i dansesalen og i lounge - hvor gruppen er delt i to hold - samt under julemiddagen. Vi ønsker kun at lave et trygt miljø for danserne, hvor regler overholdes og hvor vi ønsker at passe på hinanden og skabe de bedste forhold for en Christmas Camp.
  • Sker der ændringer i forhold til myndighedernes påbud og anbefalinger, så er det sidst ind først ud-princippet i forhold til at afmelde piger på dancecampen, hvis der kommer nye restriktioner på antal o.a. Så jo hurtigere du booker din dansepiges plads, jo bedre placering har hun på deltagerlisten. Aflyses hele Camp grundet eventuelle nye Corona-restriktioner, så vi ikke kan gennemføre eventet, tilbagebetales din betaling.

Har du spørgsmål kontakt mig gerne på info@horningdans.dk

Hilsner fra Annette Hørning
Hørning Dans


Se stemningen her blandt de skønne Hørningdansere fra vores tidligere Summer Camp, hvor mange nye venskaber blev knyttet og hvor deltagerne havde en fest.

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
11.12.2020
Tidspunkt
12.12.2020 kl. 15.00 - 13.12.2020 kl. 19.00
Sted
Hørning Dans
Hvad er dine julelivretter?:
Pris
895,00 kr.