Klubmodul henter siden
WINTHER CAMP 11-15 år
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
 
 
Winther Camp
hos Hørning dans 2021
11-15 år 
 
Uge 7
Fra mandag d. 15. - 19. februar . Fremvisning lør. d. 20. februar.


Stemning til Dansecamp, ens T-shirts og masser af fællesskab, connection og gode dansetimer, hvor der også er tid til grin og hygge.
 
Så er vi tilbage med endnu en af vores dansecamps, hvor det handler om masser af dans, forkælelse, sjove timer, fantastisk mad og nye venskaber.
Til Winther Camp får du danset hver dag - du udvikler dig og bliver udfordret på ny i nogle spændende timer hos Hørning Dans, hvor dansen er i fokus, men hvor det også handler om fællesskab.
 
Winther Camp hos Hørning Dans er lidt anderledes end andre steder, da vi også har fokus på dét at være en pige med øvelser i at mærke selvværd og at føle fællesskabet med de andre piger, så man lærer at kunne stå i sig selv. Det betyder så, at man ikke behøver booke plads med en veninde, da vi sørger for, at danserne også kommer til at connecte og lære hinanden at kende i mindre dansegrupper. 
 
PLUS vi har en privat kok, der forkæler os med vores livretter!
 
Det er den oplagte mulighed for at få en fantastisk danseoplevelse samt at møde nye veninder. Vores Summer Camp tilbage i august var noget helt specielt,- og det vil vi gerne give vores Hørningdanser en mulighed for igen med en ny Camp i vinterferien. Nåede du ikke at få plads i august (vi endte med venteliste), så slå til NU for at sikre dig din plads i uge 7.


Masser af sjov og skøn frokost hver dag:

I ugen vil du blive undervist i bl.a. hiphop og showdans i forskellige stilarter af forskellige undervisere – alt er total girly style. Alle dages laves der opvarmning og der afsluttes med afspænding,- og så lige en skøn dessert, inden man går hjem. 

Den lækre frokostanretning er en meget vigtig del af at være på Camp i Hørning Huset. Vi forkæles hver dag af husets kok med skøn hjemmelavet & økologisk mad, lækre juices/ sodavand, lun kakao i denne kolde tid, samt snacks, slik og frugt, når vi hygger over frokostpausen og mellem dansetrinene.

Deltagerpris for Winther Camp: Kr. 1.695,- Dkk. 
Prisen pr dansepige er inkl. stor frokost, desserter, snacks, frugt, drikkevarer fra mandag til fredag samt Winther Camp T-shirt. 
Mødetid uge 7 - mandag til fredag kl. 10.00-14.30 & lørdag kl. 11.00-12.00.

BOOK NU FOR AT SIKRE DIN DANSEPIGE EN PLADS 
PÅ HØRNING DANS’ TILMELDINGSSIDE hér UNDER ’EVENTS’

  • Winther Camp er kun forbeholdt Hørningdansere, som allerede går på vores dansehold. 
  • Alder fra 11-15 år.
  • Der tages forbehold for byt af dansestilarter samt undervisere.
  • Bookingen er bindende og kan ikke annulleres da det er et event med en given dato og klokkeslæt bookes og et køb af forplejning herunder servering på restaurant og arrangementet ud over danseundervisning og købet er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet bestilling på hjemmesiden fastsættes til en specifik dag for afvikling.
  • Sker der ændringer i forhold til myndighedernes påbud og anbefalinger, så er det sidst ind først ud-princippet i forhold til at afmelde piger på dancecampen, hvis der kommer nye restriktioner på antal o.a. Så jo hurtigere du booker din dansepiges plads, jo bedre placering har hun på deltagerlisten. Aflyses hele Winther Camp grundet eventuelle nye Corona-restriktioner, så vi ikke kan gennemføre Winther Camp, tilbagebetales din betaling.

Har du spørgsmål kontakt mig gerne på info@horningdans.dk

Hilsner fra Annette Hørning
Hørning DansTilmeldte
Tilmeldingsfrist
14.02.2021
Tidspunkt
15.02.2021 kl. 10.00 - 19.02.2021 kl. 14.30
Sted
Hørning Dans
Hvad er din livret? (frokosten):
Pris
1695,00 kr.