Barre- & Yogakursus

Info
"DÉT BARRE YOGA"
Barre & Yoga-holdene er velvære-kurser er for voksne kvinder, som gerne vil i gang med at træne og forbinde sig til deres krop.

 

  • Tænker du, at det nu er tid til at gøre noget for dig selv? Noget godt og noget nærende?
  • Mangler du også at få mere kontakt til din krop samt føle dig mere fit? Nærvær?
  • Har du også brug for at kunne styre myldertanker, frygt eller bare en masse kontrol og mental udmattelse med fokus på krop og træning?
Med Barre & Yoga-træning hos Hørning Dans, hvor mindfulness, styrke, smidighed, meditation samt kropskontrol er i fokus, kan være din vej ind i mere selvindsigt, velvære, sundhed, nydelse og ikke mindst fitness.
Om man danser eller træner Barre & Yoga hos Hørning Dans kommer man ind i et skønt fællesskab og er med på et fast træningshold hver uge, som ikke kun er effektivt, men foregår i smukke omgivelser med dygtige, engagerede undervisere, som selv har livserfaring, uddannelse samt indsigt og er 50+ .

 

Du skal ikke nødvendigvis have været en tidligere danser, fitness-udøver eller gymnast. Barre & Yoga er en træningsform, som er for alle, som ønsker at forbinde sig til deres krop og at styrke sine muskler uanset smidighed eller form.


Alle øvelser foregår ved en balletbarre og på din egen medbragte yogamåtte.

​I Loungen i bunden af Hørning Huset finder du - blandt guldspejle, lampetter, blomster og guldtapet - denne skønne træningsform​ i smukke omgivelser og med de samme deltagere hver uge. Tit også med kølige bobler efter den effektive træningslektion.

BARRE TRÆNING & YOGA:

- Træning ved en balletbarre i kombination med yoga er styrketræning, giver dig udholdenhed, smidighed og strammer dig op samtidig med en masse velvære, selvtilfredshed og et smil på læben.

- Træningsformen og bevægelserne og styrketræningen ved barren er fra den givende pilates med fokus på styrketræning samt den smukke, stærke og feminine ballet i en god kombination med stående yogaøvelser. Du vil endvidere lære vejrtrækningsøvelser.

- Træningsformen har ry for at fordre slanke, lange og flotte, muskler og man kommer igennem hele kroppen med træning for både balder, ben og arme. Samtidig er der fokus på ryg, core, fleksibilitet og smidighed samt fokus på holdning og toning af kroppen. 

Holdet her henvender sig til kvinder i alderen 30-70 år – som kunne tænke sig at være med på et stimulerende træningshold, hvor man møder de samme deltagere hver uge.

Ved barre- & yogatræning i Hørning Huset føler man sig mødt og en del af fælleskabet og velværet kommer med fokus på mindfulness og stresreduktion i en travl hverdag, hvor man har taget valget at sætte tid af til sig selv.

Bare- & yogatræningen har kompetente undervisere, som har gået vejen selv og har uddannelsen bag ord og handling. Bente Højmark er psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og uddannet yogalærer. Annette Hørning er danselærer, terapeut, mindfulnessinstruktør og uddannet sexolog samt spirituel underviser.


Selv om Barre træningsholdet henvender sig til kvinder, kan alle som nævnt være med og man har mulighed for at tage små pauser ved barren undervejs. Vi afslutter altid med lidt breath work samt guidet meditation.

Book din faste plads på holdet allerede her for at sikre dig en af pladserne.​​

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen