Singledans: Ballroom Fitness

Info

 

Ballroom Fitness hos Hørning Dans.
 
 
 
Trænger du til at bevæge dig, grine og at have kontakt til din krop?
 
Trænger du også til at komme i gang med at motionere og gøre noget godt for dig selv?
Den sunde egotid kalder vi det her i huset, hvor Ballroom Fitness™ er en meget populær danse- & motionsform.
 
Alle kan være med her, hvor Ballroom Fitness™ er dans indenfor Standarddans og Latindans. Det er for dig, som ikke har en dansepartner. Essensen i dansekonceptet er at blande dans og motion men med vægt på, at du lærer at danse - uden en dansepartner.
Til Ballroom Fitness™ lærer du bla. at danse Vals, Tango, Cha cha cha, Quick step, Wienervals, Samba, Jive, Salsa og Rumba.
 
" Dans, motion, livsglæde, god musik og en smule craziness er grund-ingredienserne i Ballroom Fitness™ hos Hørning Dans.


Kombinationen af dans og motion giver dig sved på panden og sving i hofterne (uanset om du er en mand eller kvinde) og man kan ikke lade være med at smile i al koncentrationen og sammen med de samme dansere.
 
Hos Hørning Dans er du tilknyttet et dansehold og man kommer efterhånden kommer til at lære de andre deltagere at kende i fællesskabet i Hørning Huset.
Flere venskaber opstår og med muligheden for at sætte sig i den smukke gårdhave og nyde et glas kølig vin, en café latte eller en juice efter dans - eller smutte en af husets populære Take away-retter ned i tasken og med hjem efter dans - føles det bare rart at være en del af et motionerende og dansende fællesskab, som vi kalder Hørning familien
 
 
 Underviser Annette Sahara Hørning: Det handler om at skabe det gode liv for en selv og Ballroom Fitness i Hørning familien er med fokus på livskvalitet, glæde og lidt craziness, mens vi motionerer og lærer at danse mens musikken spiller op til dans.
 
  • Deltagerne til Ballroom Fitness er typisk fra 35-70 år men vi har også friske Ballroom Fitnessdansere i midt 20erne og i slut 70erne. Da Ballroom Fitness™ er for alle, vil du opleve, at på niv. 1 er der altid gentagelse af grundtrinene i de forskellige danse
  • Det er et dansekursus, man booker sin plads på. Man har sin faste plads på holdet men kan, via dialog med Annette, flytte sin dansegang til en anden dag, hvis man er forhindret og hvis der er plads på et andet Ballroom Fitness-hold. Læs betalingsbetingelserne her.
  • Niv. 1 er begyndere og let øvet samt 50+
  • Niv. 2 er rutineret/ let øvet.
  • Niv. 3. er øvet
  • Ballroom Fitness foregår i fitnesstøj
Ballroom Fitness er udviklet af Elisabeth Dalsgaard fra Swingtime.dk
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen