Forårsdans voksne hver uge

Info

​I standarddans for par til forårsdans danser vi bla. Vals, Quickstep og Tango. De Latinamerikanske danse består blandt andet af Cha Cha Cha, Rumba, Samba og Jive & Paso alt efter dansehold.

Vores dansehold er populære og med ender tit med venteliste, så ønsker I en plads til de nye dansehold, der starter i maj 2020 - kan vi kun anbefale jer at booke nu for at sikre jer en plads.

 
Annette & Peter Hørning bag alle voksen-pardanseholdene. Skal I med? Da Peter også er passioneret sommelier, er der altid en velvalgt vin i pausen, som vi smager på, mens vi hilser på hinanden.
 
Dans hos Hørning Dans er en lidt anderledes oplevelse. Det vil I opdage første gang, I kommer ind denne smukke palævilla på Amager, hvor der har været danseskole siden 1925.
Vinsmagninger, musikevents og fester kan også være en del af at gå til dans i Hørning Huset, hvor danseskolen er beliggende, så der er meget at vælge imellem, hvis man som par gerne vil have en masse gode oplevelser sammen.
 
___________________________ 
 
 
Har du lyst til at danse, men mangler en dansepartner, så er Ballroom Fitness™ svaret. Annette Hørning er underviser på disse danse- og motionshold og det er ikke kedeligt. Du får sved på panden med rigtig god motion samtidig med, at du lærer at danse Standard- og Latindanse.
 
Nu med ekstra dansehold om mandagen ud over hold tirsdag, torsdag og søndag. Se mere her.
 
 
 Singledans Ballroom Fitness™med Annette Hørning.
 
 
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen