Klubmodul henter siden
Showdans 4.: 14-18 år
Contemperary lørdag | C4
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Showdans Hip hop girly hos Hørning Dans


 

 

SHOWDANS HIP HOP GIRLY hos Hørning Dans er masser af cool, hvor vi har fokus på det at være en pige - hele vejen igennem - både med bevægelserne og i dansekoreografiens udtryk i forskellige stilarter som Pop commercial, hip hop, funk, jazz mv.

Hos handler det om at styrke selvværdet og få en god kropskontrol samt en masse livskvalitet gennem dans, fællesskab, bevægelse og motion.

Vi laver flere dansekoreografier og det er altid med en anelse &rdquostar quality&rdquo og masser af girl power!


 

Dansebilleder taget i momentet, hvor danseglæden skinner igennem hos Hørning Dans.

 

At gå til Dans hos os er mere end bare danseundervisning. Nye venskaber udvikler sig altid, når man går til dans og danserne føler, de er velkomne som i et privat hjem på vores danseskole. Plus vi har masser af danseevents: Tik Tok events, weekend dance camps for de yngre samt dance camp i Spanien i Villa Hørning for de ældre dansere.

 ! Du er nu på selve tilmeldingssiden. Læs meget mere om vores Showdans Hip hop girly-dansehold på hjemmesiden HER
Læs mere

Contemporary dance 14-18 år: Contemporary er dans med styrke, ynde, udholdenhed og kontrollerede moves - sat sammen i skøn dansekoreografi. Contemporary dance har elementer af modern dance og her i den jazzede genre med et twist af girly style til det fedeste musik. Stemningsfuldt, yndefuldt, udtryksfuldt, powerfuldt og bundet godt op på at skabe selvtillid og body confidence.

Dans hver anden uge om lørdagen kl. 11.30 med Alberte og Marie: D. 30/9, 14/10, 28/10, 11/11 og d. 25/11. Lektion på 45 min. D. 25/11 danser vi dobbeltlektion, da vi skal optage og lave en lille fed video af vores dans - som reklamefilm. Samlet 6 lektioner over 5 lørdage.

Startdato
30.09.2023
Slutdato
02.12.2023
Tid/Sted
Lørdag 11:30-12:15 Hørning Dans, Dansesalen
Pris
995,00 kr.
Gebyr
50,00 kr..