Klubmodul henter siden
Barre- & Yogakursus
Barre Yoga | By8m
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
"DÉT BARRE YOGA"
Barre & Yoga-holdene er velvære-kurser er for voksne kvinder, som gerne vil i gang med at træne og forbinde sig til deres krop.

 

  • Tænker du, at det nu er tid til at gøre noget for dig selv? Noget godt og noget nærende?
  • Mangler du også at få mere kontakt til din krop samt føle dig mere fit og smidig? Nærvær?
  • Har du også brug for at kunne styre myldertanker, frygt eller bare en masse kontrol og mental udmattelse med fokus på krop og træning?
Med Barre & Yoga-træning hos Hørning Dans, hvor mindfulness, styrke, smidighed, meditation samt kropskontrol er i fokus, kan være din vej ind i mere selvindsigt, velvære, sundhed, nydelse og ikke mindst fitness.
Om man danser, træner Yoga & Afspænding eller Barre & Yoga i Hørning Huset, kommer man ind i et skønt fællesskab og er med på et fast træningshold hver uge, som ikke kun er effektivt, men foregår i smukke omgivelser med dygtige, engagerede undervisere, som selv har livserfaring, uddannelse samt indsigt.

 

Du skal ikke nødvendigvis have været en tidligere danser, fitness-udøver, yogi eller gymnast. Barre & Yoga er en træningsform, som er for alle, som ønsker at forbinde sig til deres krop og at styrke sine muskler uanset smidighed eller form. Det er en tilstand, som man kan forbinde sig til ved at connecte via krop, mind set og vejrtrækning. Her kobles det på velvære og de bevidste, gode valg for en selv.


Alle øvelser foregår ved en balletbarre og på din egen medbragte yogamåtte. Vil man gerne forkæle sig selv med nogle af de bedste yogaprodukter, kan man købe Manduka yogamåtter o.a. i Hørning Huset.

​I Loungen i bunden af Hørning Huset finder du - blandt guldspejle, lampetter, blomster og guldtapet - denne skønne træningsform​ i smukke omgivelser og med de samme deltagere hver uge. Altid med skøn aromatisk te og nogle gange med kølige bobler efter den effektive træningslektion.

BARRE TRÆNING & YOGA:

- Træning ved en balletbarre i kombination med yoga er styrketræning, giver dig udholdenhed, smidighed og strammer dig op samtidig med en masse velvære, selvtilfredshed og et smil på læben. 

- Træningsformen, bevægelserne og styrketræningen ved barren er fra den givende pilates med fokus på styrketræning i en god kombination med stående yogaøvelser. Du vil endvidere lære vejrtrækningsøvelser og der er altid en guidet afspænding/ meditation i slutningen af din yogatime.

- Igennem alle øvelserne er der fokus på henholdsvis ryg, nakke, hjerte, baller, lår, hofter samt core, fleksibilitet og smidighed, så kroppen kan blivet tonet, mens der arbejdes på at kunne mærke sig selv. 

Holdet her henvender sig til kvinder i alderen 30-70 år – som kunne tænke sig at være med på et stimulerende træningshold, hvor man møder de samme deltagere hver uge.

Ved barre- & yogatræning i Hørning Huset føler man sig mødt og en del af fælleskabet og velværet kommer med fokus på mindfulness og stresreduktion i en travl hverdag, hvor man har taget valget at sætte tid af til sig selv. Hørning Huset et anderledes yogasted med sin egen udstråling og det opdager man, første gang man træder ind i dette her magiske hus og univers.

Bare- & yogatræningen har kompetente undervisere, som har gået vejen selv og har uddannelsen bag ord og handling. Bente Højmark er psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og uddannet yogalærer. Annette Hørning er danselærer, terapeut, mindfulnessinstruktør, yogalærer og uddannet sexolog samt spirituel underviser. 


Selv om Barre træningsholdet henvender sig til kvinder, kan alle som nævnt være med og man har mulighed for at tage små pauser ved barren undervejs. 

Book din faste plads på holdet allerede her for at sikre dig en af pladserne.​​ Der er rift om dem.

Har du spørgsmål, kontakt os endelig på info@horningdans.dk


 

Læs mere

Fra januar. Skøn træningsform som kombination af Yoga, Qi gong og træning ved barren og på yogamåtten - hvor der er fokus på styrke, smidighed, velvære og mindfulness.

6 ugers yogakursus på fast hold. Varighed 1,5 time. 6 ugers kursus på fast hold. Vinterferie uge 7 & 8.

Undervisere: Bente & Annette. 

Husk at gentilmelde dig de næste 12 uger online, hvis du vil fortsætte og holde pladsen, inden dine 12 uger er gået.

Startdato
17.01.2022
Slutdato
14.02.2022
Tid/Sted
Mandag 17:00-18:30 Hørning Dans, Dansesalen
Pris
845,00 kr.
Gebyr
50,00 kr..