Klubmodul henter siden
(Fdv3) Forårsdans voksne hver uge
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

​I standarddans for par til forårsdans danser vi bla. Vals, Quickstep og Tango. De Latinamerikanske danse består blandt andet af Cha Cha Cha, Rumba, Samba og Jive & Paso alt efter dansehold.

Vores dansehold er populære og med ender tit med venteliste, så ønsker I en plads til de nye dansehold, der starter i maj 2020 - kan vi kun anbefale jer at booke nu for at sikre jer en plads.

 
Annette & Peter Hørning bag alle voksen-pardanseholdene. Skal I med? Da Peter også er passioneret sommelier, er der altid en velvalgt vin i pausen, som vi smager på, mens vi hilser på hinanden.
 
Dans hos Hørning Dans er en lidt anderledes oplevelse. Det vil I opdage første gang, I kommer ind denne smukke palævilla på Amager, hvor der har været danseskole siden 1925.
Vinsmagninger, musikevents og fester kan også være en del af at gå til dans i Hørning Huset, hvor danseskolen er beliggende, så der er meget at vælge imellem, hvis man som par gerne vil have en masse gode oplevelser sammen.
 
___________________________ 
 
 
Har du lyst til at danse, men mangler en dansepartner, så er Ballroom Fitness™ svaret. Annette Hørning er underviser på disse danse- og motionshold og det er ikke kedeligt. Du får sved på panden med rigtig god motion samtidig med, at du lærer at danse Standard- og Latindanse.
 
Nu med ekstra dansehold om mandagen ud over hold tirsdag, torsdag og søndag. Se mere her.
 
 
 Singledans Ballroom Fitness™med Annette Hørning.
 
 
 
Læs mere
Letøvede 1. & 2. pardans hver uge. 6 ugers dansekursus fra MAJ 2020. Prisen er for et dansepar og for dansekurset på 6 ugers dans med start d. 13. maj. Sidste dansegang er d. 17. juni. Danselærere er Peter og Annette Hørning. Letøvede 1. er for jer som har danset fra 1-3 sæsoner dans. Der er et tilmeldingsgebyr på 50 kr på første betaling/rate ved en ny danseperiode samt forårsdans..
Startdato
13.05.2020
Slutdato
17.06.2020
Tid/Sted
Onsdag 19:00-20:00 Hørning Dans, Dansesalen
Pris
1295,00 kr.
Gebyr
50,00 kr..