Klubmodul henter siden
Ballroom F. tirs. 11/8 niv. 1
 
For dig som allerede er booket på danseholdet fra marts 2020.
 
 Grundet skærpede regler - grundet Corona - skriver du dig som deltager hér i forvejen, da der er begrænset med plads i salen.
Husk at du kan vælge lørdagsholdet i stedet for din egen dansedag. Du kan ikke vælge mandag, tirsdag, torsdag med mindre du allerede er booket på disse hold (grundet pladsmangel i august). 
 
 
 
Kære skønne Ballroom Fitness-dansere
 
Jeg har brug for jeres fleksibilitet her i august og start af september, så længe der er restriktioner på antal deltagere i dansesalen med regler og Corona. Derfor skal du sikre dig en af pladserne - via tilmeldingssiden her - i de første uger, når vi starter op igen. Har du ikke en profil, så gå ind i højre hjørne og opret en (det tager kun 2 minutter). 
 
Eventet/dansegangen er for dig, som allerede går på mine dansehold, der startede i januar og marts, men blev afbrudt grundet Covid-19 og tæller som en dansegang i fortsættelse af vores dansekursus. Du har allerede betalt dit dansekursus hos undertegnet for at kunne booke plads og denne dansedag tæller som gang nr. 3 og så er vi igang igen med vores afbrudte danseperiode/ kursus. 
 
3. dansegang fra afbrydelsen i marts grundet Corona:
Tirsdag d. 11. august kl. 19.30 - niv. 1
Kun for 17 ballroom f.-dansere, så book din plads nu denne dag.
 
  • OPRET EN PROFIL PÅ DIG SELV HER - DET TAGER KUN 2 MIN. og så har du mulighed for at kunne booke en af gulvpladserne. 
  • Du betaler 0,- kr., da du allerede har betalt dit dansekursus hos undertegnet. Er du i tvivl, skal du kontakte mig asap på tlf. 22162516 eller info@horningdans.dk
  • Er du tilmeldt mandagsholdet eller søndag niv. 2 skal du ikke forhåndstilmelde dig - du møder bare op på dit hold fra mandag d. 10/8 og søndag d. 9/8, hvor vi fortsætter vores danseperiode. Husk at har du doneret, så skal du booke plads igen på ALLE hold og mobile pay de skæve priser inden vi starter op i august, for at kunne booke en af pladserne her på siden. De skæve priser er vist på hjemmesiden nederst HER som også har været annonceret i mails i juli.
  • Dansekurserne søndag, mandag, tirsdag, torsdag fortsætter fra søndag d. 9/8 uden afbrydelser - kan du ikke deltage grundet ferie eller sygdom tæller dansegangen stadig og dine dansegange danses i træk - se betalingsbetingelser her.
  • Garderoben er lukket grundet Covid-19 og du skal være omklædt hjemmefra. Medbring drikkedunk og træningssko. Toiletterne i gårdhaven er åbne for håndvask samt toiletbesøg og der findes sprit på bordene i gårdhaven. 
  • Der er skærpede hensyn med rengøring og afspritning af flader og der findes sprit til fri afbenyttelse både i gårdhaven og i dansesalen. 
  • Husk at holde afstand til de andre deltagere og at bruge sprit og/eller håndvask ved ankomst. 
  • Huset lukker op 10 minutter før lektionen starter.
  • Kun Ballroom dansere som er på deltagerlisten her kan deltage - Ballroom dansere fra jan. og marts. kan være med her. Nye dansere inviteres ind på danseholdene fra september først.
 
Jeg glæder mig til at se jer til en svedig, sjov og ikke mindst festlig dansetime med masser af gensynsglæde.
 
Hilsner fra Annette Hørning 
Hørning Dans 
 
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
11.08.2020
Tidspunkt
11.08.2020 kl. 19.30 - 11.08.2020 kl. 20.20
Sted
Dansesalen Hørning Dans
Udfyld:*:
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'