Klubmodul henter siden
Dance Camp i Spanien - børn
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

 INVITATION

Villa Hørning

- Malagas bjerge -


Foto fra Dance Camp i Spanien. 

Kære Hørningdansere 12-16 år
Kom og bo, dans og hyg i det spanske dansehus i Malagas bjerge, hvor det store dansegulv med den smukkeste bjergudsigt danner rammen om nogle forrygende dansetimer og fantastiske dage i slutningen af august. 


- Elsker du også at danse? 

- Har du mulighed for, at dine forældre søger dig fri for skole en onsdag, torsdag og fredag i august 2024?


Med et ophold i vores private rammer i Villa Hørning – som er bygget op omkring kærlighed og med tanke på selvforkælelse i den luksuriøse ende – er dansekurset her et oplagt valg, hvis man kunne tænke sig en oplevelse for livet og man bare elsker at danse. Der er mulighed for at få nye danseveninder og oplevelser med masser af dans og hygge i trygge rammer med Charlotte, Alberte, Peter og Annette.Datoen er d. 21. august til d 25. august 2024. 

 Stedet er Villa Hørning i Spanien. Alder 12-16 år.Temaet på vores Dance Camp er LIVSGLÆDE. Foto fra Villa Hørning.

  • Vi skal - ud over at have danseundervisning - være omkring den smukke udsigt og ved den lille pool med alle de skønne små stationer og terrasser omkring villaen, hvor man kan slappe af, få sol og tage livet ind i ‘Slow living’ og fællesskab mellem danselektionerne. 
  • Vi skal en tur til Malaga og shoppe, soppe et smut i havet, spise is og nyde vejret og omgivelserne. 
  • Vi skal bare nyde tilværelsen, danse en masse og så skal vi have poolparty dagen lang, mens vi nyder at være sammen i den spanske varme.
  • Vi skal danse forskellige stilarter (show, hip hop girly, latin o.a) i vores spanske villa med sol, natur og stemning på det udendørs dansegulv.
  • Vi skal spise god mad- som dansebørnene selv har tilrettelagt, da vi har vores egen kok med til at forkæle os.  
  • Vi har en stor hvid væg, hvor vi om aftenen UDENDØRS kan se film med popkorn og mere hygge, hvis der er stemning for det.

Der kan komme småjusteringer i programmet, da Dance Camp-deltagerne selv er med til at lave programmet for dagene i forhold til, hvad de har lyst til.

 


Selve villaen - hvor udsigten hele tiden skifter med lys og farver - er enkel og elegant i sit udtryk og man kommer ikke uden om en følelse af magi i og omkring villaen.

At være til Dance Camp i Villa Hørning er once a lifetime oplevelse, som man vil huske resten af livet.

Al danseundervisning foregår på det store dansegulv udendørs - som er lavet til anledningen - med udsigten til bjergene og naturen.


                                                                       Velkommen til Villa Hørning – et dansehus, en oase og et retreatsted i Malagas bjerge. 


Som gæst og danser bor man tæt med hinanden i villaen og vi deler værelser. Der er 12 dansere med og vi har 3 badeværelser samt flere sovestationer/ soveværelser. Husets beliggenhed er unik og det er smukt, hvidt og indrettet i en spansk og skandinavisk stil og med den smukkeste udsigt ude på landet med bjergene som panorama.

De skønne udearealer denne august-weekend opfordrer til ophold og dér, hvor det meste sker. Det flotte store dansegulv er stedet, hvor vi danser og den lille fine pool er der, hvor vi mest køler af. Temperaturen i august er dejlig varm (gennemsnit 31 grader).


Early bird-pris pr deltager for dansekurset: Kr. 3.695,- 

Dansekursus med ‘All inclusive’ (mad og drikke, overnatning og ophold i Villa H. samt danseundervisning) fra onsdag eftermiddag til søndag morgen (samt madpakke til flyet hjem). Man får også en sweatshirt og en T-shirt, drikkedunk samt mulighed for at lave negle i husets 'neglesalon'. Endvidere er der: Hyggesnacks, slik, saft, chips og popkorn i villaen alle dage inklusiv i prisen. Early bird-pris frem til d. 1/1 2024 er kr. 3.695,- Herefter er prisen pr deltager 4.195,-

Prisen inkluderer ikke fly tur/ retur København - Malaga, lommepenge til frokost i Malaga og shopping samt snacks, mad og drikke i lufthavnen og i flyet.


 


Det skal bemærkes at Villa Hørning ikke er et hotel med rengøring, room service og personale. Det er familien Hørnings private sommerbolig, som vi ønsker, at man værner om og passer på. Man er gæst og rydder op efter sig selv og hjælper til, hvis der er brug for en hjælpende hånd til oprydning, borddækning og almindelige daglige hussysler. 

Har man mor og far med på turen (ikke i villaen) - kan man vælge at sove hos dem på deres eget betalt valg af hotel og så møde ind i villaen om morgenen til morgenmad og dagens program. Så sørger mor og far selv for transporten til og fra dansekurset i Villa Hørning. Forældre kan ikke opholde sig i villaen, men er selvfølgelige velkomne til at være i lokalområdet eller i Malaga, som er 30 min. kørsel fra Villa Hørning. Om aftenen når man skal hente sit dansebarn, er man selvfølgelig inviteret ind til en kop kaffe eller en drink.

 

Vigtig information:

-  Alle danselektioner er de samme på dette dansekursus/-event, uanset om  man bor i villaen eller ej. Man kan ikke fravælge danselektioner og  ændre i prisen og opsætningen. 

- Dansekurset  starter onsdag eftermiddag og hjemkomst er søndag formiddag. For Hørningdansere kun. Book til Early bird-pris inden d. 1/2 2024.

- Villaen er ikke stor og man skal vide, at væggene er tynde og vandtanken holder kun 30.000 l. vand med små vandvarmere. Så at bo hos os er super hyggeligt og intimt (kan være larmende fra de andre dansere). Selve villaen indendørs bruges mest kun til at sove i eller tage sig en slapper. 

- Bookingen til  dansekurset er bindende, med mindre en andet dansepige fra en evt. venteliste kan overtage pladsen. Pengene kan ikke refunderes eller  konverteres til et andet dansekursus, event eller kontanter ved  afmelding eller sygdom. Afmeldes kurset fra Hørning Dans side grundet Corona, er der fuld tilbagebetaling for betalt dansekursus. Dansekursus i Villa Hørning med egen transport til Malaga betales pr deltager for dansebarn og kun med 1 rate som er bindende. Man forsikrer sig selv med egen rejseforsikring, der dækker eget behov før - under - efter dansekurset i Spanien, da danseskolen ikke har forsikring, der dækker sygdom eller man kommer til skade under dansekurset. Al dans, udøvelse af yoga, meditation, stræk og stram op er på eget ansvar samt egen færden på udflugter og træning på kurset i Spanien. Ansvaret er elevens alene.

- Prisen er ikke inklusiv flyrejse. Vi henter selvfølgelig de dansere, der ikke er med det samme fly som Annette og danselærerne i Malaga lufthavn, hvis man booker sig ind på et andet fly og ankommer alene uden forældre. Vi tager det fulde ansvar for danserne, når de er landet i Malaga og indtil vi er sammen med mor/ far i København igen. Jo flere der er med samme fly, jo lettere er det og vi kan fylde bilerne op uden udgift. 

- Lufthavnen er Malaga.

- Kontakt Annette på tlf. 2216 2516 v. spørgsmål. 

- Dansekurset bookes online. Der er 14 dages fortrydelse med onlinekøb fra købsdato.


“Dansehuset i Spanien er bygget op omkring kærlighed og med fokus på dans, velvære og selvforkælelse…”

 

- Annette & Peter


 

 

Samlingsstedet er poolen og dansegulvet med udsigten som her. 

Skal du med?

Hilsner fra Annette og Peter Hørning Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
01.07.2024
Tidspunkt
21.08.2024 kl. 11.00 - 25.08.2024 kl. 11.00
Sted
Villa Hørning i Malagas bjerge
Pris
3695,00 kr.