Klubmodul henter siden
Ballroom F. event søn. d. 13/12
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind
 

DANSE EVENT m. afspænding, glögg, kanelsnurrer og kaffe.
 
 
Dette her er en invitation til dig, der allerede går på Ballroom Fitness-dansehold hos undertegnet og Marie.  
 
Kære skønne Ballroom Fitness danser
 
Medbring din yogamåtte, dit gode humør og dansetrang til dette skønne og tidlige jule-danseevent på 90 min. (normalt er BF på 50 min.), hvor vi skal danse små, nye versioner i Ballroom Fitness, drikke gløgg og afspænde på yogamåtten til en afsluttende guidet meditation. 
Denne søndag - hvor trangen til at jule lidt er ved at dukke men stres med julegaver er ved at sætte sit præg - har mange af os brug for at få lidt alene-tid og have gang i kroppen. 
Vi danser fra kl. 11.00 og afslutter kl. 12.30 og vil herefter blive forkælet af kaloriefyldte kanelsnurrer og kaffe. I danselektionen før den gode JIVE, skal vi lige nye et godt glas hjemmelavet glögg i salen.
 
Jeg glæder mig til at se jer til en spændende, svedig, sjov og ikke mindst festlig dansetime: Søndag d. 13. december.
 
Hilsner fra Annette Hørning 
Hørning Dans 
 
  • Eventet vil kun være for dansere, der allerede går på Ballroom Fitness-dansehold i nov./ dec. og er fortsættere. Man afmeldes fra deltagerlisten, hvis man ikke booket er på Annettes/ Maries Ballroom Fitnessdansehold i perioden fra jan. 2021, da eventet er eksklusivt Hørningdansere på BF. Gæster og øvrige kan ikke booke dette danseevent. 
  • Prisen er betaling for danseundervisning, glögg, kanelsnurrer og kaffe. Som Ballroom F.-danser er din særpris 150,- Dkk
  • Eventet er et tilbud, som man kan booke sig ind på, da alle Ballroom F.-dansekurser om søndagen, mandage, tirsdagen er afsluttet. Book også gerne juleeventet d. 15/12 samt juleeventet d. 27/12 plus de to andre nytårsevent d. 29/12 samt nytårsevent d. 5/1. Alle Ballroom F.-dansekurser starter først rigtigt op fra d. 7/1.
  • Bookingen af plads på danseholdet/danselektionen med dato og forplejning/ mad er bindende.
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
13.12.2020
Tidspunkt
13.12.2020 kl. 11.00 - 13.12.2020 kl. 13.30
Sted
Dansesalen Hørning Dans
Pris
150,00 kr.