Hos Hørning Danseskole har vi stolte dansetraditioner, der går helt tilbage til 1925 i den smukke gamle palævilla på Amager. 
 
Vi praler gerne med, at vi har skønne dansebørn og flere generationer, der kommer her i huset og er del af vores smukke dansesal år efter år. Vi er et familieforetagende og underviser selv, plus vi har nogle dygtige danselærere, der kommer med deres bidrag til at løfte danseskolen til et sted, som vi er stolte af at præsentere.
 
Vores danseskole er meget anderledes end andre steder. Det vil du opleve, første gang du kommer ind i dette spændende hus - som også kan kaldes en multi-arena og hvor du finder den gamle, smukke dansesal uden lige - hvor vores danseundervisning foregår samt den stemningsfulde Café Fru Hørning, hvor forældre kan sidde og nyde kaffe og/ eller vin, mens børnene danser.
 

 
Vi har masser af dans for både børn og dans for voksne og danseskolen har snart (fra 1925) eksisteret i 100 år.
 

Den smukke dansesal danner rammen omkring vores dansehold i Hørning Huset.

Ud over danseskolen her på Amager har vi nu også et dansehus i Spanien - Villa Hørning - hvor vi planlægger dansekurser både for singledanserne samt for vores større dansebørn med 'Dance camps og retreats'. Villa Hørning er beliggende i Malagas bjerge og er et særligt sted smukt sted på landet, hvor energien er centreret omkring det store udendøres dansegulv med direkte udsigt til bjergene og villaens pool. En perle i naturen hvor der danses, laves yoga, bades, hygges og lades op. Beliggenheden er helt unik.

Villa Hørning - dansehuset - kan man læse mere om her.

Livsstil 
At drive denne danseskole er en livsstil og ikke kun et job. Det er ingen hemmelighed!
Hos os er alle velkomne og det er en danseskole, hvor der er plads til alle - som ønsker at være en del af Hørning Dans. Vi konkurrerer ikke med konkurrencehold og man kan være sig selv 100 % og folde sig ud i dansens trin på vores dansehold. 

Det er et bevidst valg, at vi ikke har konkurrencehold, da vi ønsker, at dans hos os skal være for alle uden forskel, som har lyst til at finde livskvalitet, motionere, få kropsbevidsthed på danseskolens dansehold og at have dansen med som en livsstil, der bare gør en glad og tilfreds. Mange nye venskaber opstår i det skønne fællesskab, som danseskolen tilbyder.
 

DSC05417-2.jpg

 
Dans hos Hørning Dans fordrer selvtillid og giver kropsbevidsthed. Her er nogle af vores skønne Mini Showdansere i dansesalen og den danseglæde og de smil fra hjertet er ikke til at stå for. 

 
Vores dansehold:
  
Vil du læse mere om Hørning Dans og Hørning Huset - er du velkommen til at besøge hjemmesiderne.