Mini Showdans:
 

 

På vores populære Mini Showdansehold danser vi til forskellige kendte børnesange og MGP musik fra flere årgange. Vi øver små grundtrin og laver danseserier, som vi blander med lidt smidigheds- / Chi gong- og yogaøvelser i dansen. 


Hos Mini Showdanserne er der fokus på rytme, musikforståelse og træning af mange sjove dansetrin i alderen fra 3,5-5 år. Vi danser, synger og har en fest. Undervisere er Annette og Charlotte med flere assistenter, som selv engang har været Minishowdansere. Det handler om tryghed og at gå til dans skal være en god oplevelse,- derfor er vi flere om danseskolens yngste dansere.

Danseholdet er på 45 min. og uden forældre. Forældre hygger sig i gårdhaven/ caféen eller i garderoben - hvor vi ved, I er, hvis man har brug for sin mor og far - mens vi danser.

Book din plads til dit dansebarn til danseholdene med start i januar HER 

Mini Showdans er absolut et af vores mest populære dansehold. Med dans får man styrket selvværdet og får en god kropskontrol samt en masse livskvalitet gennem musikken, bevægelserne, koreografien og ikke mindst fællesskabet på et fast dansehold.

Vi laver flere dansekoreografier og det er altid med en anelse ”star quality” og masser af girl power! Vi elsker at synge og synger med på alt, man kan synge med på...

 

 
Du er nu på Hørning Dans' tilmeldingsside, men vil du læse mere om vores MINI SHOWDANS - så kig forbi hjemmesiden HER.