Dans for voksne - med eller uden partner:
 
Pardans hos os er bare en lidt anderledes oplevelse. Ud over dans og godt samvær byder huset altid på vin, da danselæreren også er DK mester i vinsmagning 2017 og altid har en spændende vin i ærmet, som danseholdene smager. Vi danser Standard- og latindance med blandt andet Vals, Tango, Cha cha cha, Samba, Jive m.v.
Se de nye pardansehold med start i september 2020 HER
Peter og Annette Hørning bag voksenholdene samt Hørning Dans & Hørning Huset på Amager.
 
 

PARDANS hos Hørning Dans:

Vi starter nye dansehold til september og der er rift om pladserne. At gå til dans med sin partner og hygge sig, grine, samarbejde og skabe kvalitetstid sammen skaber samhørighed og fællesskab - det ved vi af erfaring.
 
Det handler om at finde en fælles interesse og at tage sig det frirum at gå til dans sammen og skabe gode minder. Det styrker parforholdet og tit finder danseparene også nye venner på kryds af alder, jobs og øvrige interesser på deres dansehold. Du er nu på Hørning Dans' tilmeldingsside - læs mere om pardanseholdene - med begynderhold hver mandag og hver anden torsdag - på hjemmesiden her.
 
 
 
Annette Hørning bag alle Ballroom Fitness tm dansehold - svedig og skøn dansemotion. 
 
 

SINGLEDANS hos Annette - Ballroom Fitness

Nye dansehold starter for singler (eller dig der bare ikke har en partner at danse med) hver 6 uge:
 
Har du ingen partner men kunne tænke dig at danse Standard- og latindans har vi Ballroom Fitness tm dansekurser, hvor vi fyrer den af med træningssko og masser af dans i kombination med motion. Her skal vi ikke have en partner for at kunne deltage.
Ballroom Fitness hos Annette og Marie er nogle gange lidt crazy og meget svedigt med masser af god musik, du kender til opstramning af baller og lår til motion og dansetrin, der gentages uge efter uge. Det er absolut en vinder, hvis du vil lære at danse og motionere.
Du er nu på Hørning Dans' tilmeldingsside - læs mere på hjemmesiden om Ballroom Fitness.
______________
NYT!!! BARRE TRÆNING - for dig som trænger til styrke, smidighed, velvære og et smil på læben - læs mere her.
 
 
 
Du er nu på danseskolens 'tilmeldingsside', men ønsker du at komme tilbage til hjemmesiden - hvor der er flere informationer og billeder af voksendans, så klik HER

Vigtig information omkring COVID-19 og dans - læs HER