Klubmodul henter siden
SUMMERCAMP 8-10 år
 
 
 
Summercamp
hos Hørning dans 2020
8-10 år
 
Uge 31
Fra mandag d. 27. juli - 31. juli. Fremvisning lør. d. 1. aug.

Går du rundt og keder dig lidt i sommerferien og elsker du bare at danse, så er Summer school det helt rigtige for dig! NU er der sat to uafhængige uger op. Man kan deltage i den ene eller booke begge, hvis man bare vil danse meget og indhente alt det, vi har mistet i Coronatiden. Hver uge har nye danse, så de kører uafhængigt af hinanden.
 
Til Summercamp får du danset hver dag - du udvikler dig og bliver udfordret på ny i nogle spændende timer hos Hørning Dans, hvor dansen er i fokus.
 
Summercamp hos Hørning Dans er lidt anderledes end andre steder, da vi også har fokus på dét at være en pige med øvelser i at mærke selvværd og at føle fællesskabet med de andre piger, så man lærer at kunne stå i sig selv. Det betyder så, at man ikke behøver booke plads med en veninde, da vi sørger for, at pigerne også kommer til at connecte og lære hinanden at kende.
 
PLUS vi har en privat kok, der forkæler os med vores livretter! 
 
Det er den oplagte mulighed for at få en fantastisk danseoplevelse samt at møde nye veninder. Summercamp er noget helt specielt,- du får trænet dans intensivt i en uge med forskellige dansestilarter, du bliver dygtigere og har det sjovt imens til nogle fantastiske dansetimer.


Masser af sjov og skøn frokost hver dag:

I ugen vil du blive undervist i bl.a. hiphop og showdans i forskellige stilarter af forskellige undervisere – alt er total girly style. Alle dages laves der opvarmning og der afsluttes med afspænding og guidede meditationer. Alder 8-10 år. Du finder summercamp for de ældre piger på 11-15 år HER, hvor der kun er få pladser tilbage.


Den lækre frokostanretning á la en buffet er en vigtig del af at være på summercamp i Hørning Huset. Vi forkæles af husets kok med skøn hjemmelavet &økologisk mad, lækre juices, kacao samt snacks og frugt, når vi hygger over frokostpausen og mellem dansetrinene.


Prisen pr dansepige er inkl. stor *frokost, desserter, snacks, frugt, drikkevarer fra mandag til fredag samt T-shirt med eget navn på og en sommerhat:
 
Kr. 1.595,- Dkk
Forældre bydes på kaffe og kølige bobler om lørdagen, når vi viser vores flotte dansekoreografier frem.


Program uge 31 mandag til fredag kl. 10.00-14.30 &l ørdag kl. 11.00-12.00:
Mandag: Showdans
Tirsdag: Showdans
Onsdag: Hip hop
Torsdag: Showdans
Fredag: Show og formation
(Lørdag vises dansene til forældre, hvis de må for deres dansepige)


 
*Hvis du har noget særligt mad, som du elsker, kan det være at vi kan lokke kokkene til at lave det :) Også gerne dessertforslag.

Har du spørgsmål kontakt mig gerne på info@horningdans.dk
Hilsner fra Annette Hørning


BOOK NU FOR AT SIKRE DIN DANSEPIGE EN PLADS PÅ HØRNING DANS’ TILMELDINGSSIDE hér UNDER ’EVENTS’


  • Der tages forbehold for byt af dansestilarter samt undervisere.
  • Man skal ikke være tilmeldt på et af Hørning Dans’ dansehold i forvejen og Summer camp er for alle piger, der kunne tænke sig at danse, at prøve en masse nyt og at være sammen med andre danseglade piger. 
  • Bookingen er bindende og kan ikke annulleres da det er et event med en given dato og klokkeslæt bookes og et køb af forplejning herunder servering på restaurant og arrangementet ud over danseundervisning og købet er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet bestilling på hjemmesiden fastsættes til en specifik dag for afvikling.
  • Sker der ændringer i forhold til myndighedernes påbud og anbefalinger, så er det ''''''''''''''''''''''''''''''''sidst ind først ud''''''''''''''''''''''''''''''''-princippet i forhold til at afmelde piger på dancecampen, hvis der kommer nye restriktioner på antal o.a. Så jo hurtigere du booker din dansepiges plads, jo bedre placering har hun på deltagerlisten.
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
08.07.2020
Tidspunkt
27.07.2020 kl. 10.00 - 31.07.2020 kl. 14.30
Sted
Hørning Dans
Hvad er din livret? (frokosten):
Pris
1595,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'