Klubmodul henter siden
SUMMERCAMP 11-15 år
Der er desværre ikke flere ledige pladser
 
 
 
Summercamp
hos Hørning dans 2020
11-15 år 
 
Uge 32 
Fra mandag d. 3-7 aug. Fremvisning lør. d. 8. aug.


 
Går du rundt og keder dig lidt i sommerferien og elsker du bare at danse, så er Summercamp det helt rigtige for dig!
Til Summercamp får du danset hver dag - du udvikler dig og bliver udfordret på ny i nogle spændende timer hos Hørning Dans, hvor dansen er i fokus.
 
Summercamp hos Hørning Dans er lidt anderledes end andre steder, da vi også har fokus på dét at være en pige med øvelser i at mærke selvværd og at føle fællesskabet med de andre piger, så man lærer at kunne stå i sig selv. Det betyder så, at man ikke behøver booke plads med en veninde, da vi sørger for, at pigerne også kommer til at connecte og lære hinanden at kende. 
 
PLUS vi har en privat kok, der forkæler os med vores livretter!
 
Det er den oplagte mulighed for at få en fantastisk danseoplevelse samt at møde nye veninder. Summercamp er noget helt specielt,- du får trænet dans intensivt i en uge med forskellige dansestilarter, du bliver dygtigere og har det sjovt imens til nogle fantastiske dansetimer.


Masser af sjov og skøn frokost hver dag:

I ugen vil du blive undervist i bl.a. hiphop og showdans i forskellige stilarter af forskellige undervisere – alt er total girly style. Alle dages laves der opvarmning og der afsluttes med afspænding og guidede meditationer. Alder fra 11-15 år.


Den lækre frokostanretning á la en buffet er en vigtig del af at være på summercamp i Hørning Huset. Vi forkæles af husets kok med skøn hjemmelavet &økologisk mad, lækre juices, kacao samt snacks og frugt, når vi hygger over frokostpausen og mellem dansetrinene.


Prisen pr dansepige er inkl. stor *frokost, desserter, snacks, frugt, drikkevarer fra mandag til fredag samt T-shirt med eget navn på og en sommerhat:
 
Kr. 1.595,- Dkk
Forældre bydes på kaffe og kølige bobler om lørdagen, når vi viser vores flotte dansekoreografier frem.


Mødetid uge 32 - mandag til fredag kl. 10.00-14.30 & lørdag kl. 11.00-12.00.


 
*Hvis du har noget særligt mad, som du elsker, kan det være at vi kan lokke kokkene til at lave det :) Også gerne dessertforslag.

Har du spørgsmål kontakt mig gerne på info@horningdans.dk
Hilsner fra Annette Hørning


BOOK NU FOR AT SIKRE DIN DANSEPIGE EN PLADS PÅ HØRNING DANS’ TILMELDINGSSIDE hér UNDER ’EVENTS’


  • Der tages forbehold for byt af dansestilarter samt undervisere.
  • Man skal ikke være tilmeldt på et af Hørning Dans’ dansehold i forvejen og Summer camp er for alle piger, der kunne tænke sig at danse, at prøve en masse nyt og at være sammen med andre danseglade piger. 
  • Bookingen er bindende og kan ikke annulleres da det er et event med en given dato og klokkeslæt bookes og et køb af forplejning herunder servering på restaurant og arrangementet ud over danseundervisning og købet er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet bestilling på hjemmesiden fastsættes til en specifik dag for afvikling.
  • Sker der ændringer i forhold til myndighedernes påbud og anbefalinger, så er det sidst ind først ud-princippet i forhold til at afmelde piger på dancecampen, hvis der kommer nye restriktioner på antal o.a. Så jo hurtigere du booker din dansepiges plads, jo bedre placering har hun på deltagerlisten.
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
01.08.2020
Tidspunkt
03.08.2020 kl. 10.00 - 07.08.2020 kl. 14.30
Sted
Hørning Dans
Hvad er din livret? (frokosten):
Pris
1595,00 kr.