Klubmodul henter siden
DANCE CAMP weekend 8-10 år
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind
 
 
NYT!!! Så er den her igen...

DANCE CAMP-WEEKEND

hos Hørning dans
8-10 år 
 
Lørdag og søndag d 9. og 10. oktober 2021.

Mødetid begge dage (ingen overnatning): Kl. 15.30 til kl. 18.30.Stemning til Dance camp og masser af fællesskab, connection og gode dansetimer, hvor der også er tid til grin og hygge.
 
Det var en stor, stor success med weekend Dance camp her i sommeren 2021, så vi gentager eventet. Men man skal slå til med det samme for at få plads.

Så er vi tilbage med endnu en af vores dansecamps, hvor det handler om masser af dans, forkælelse, sjove timer, fantastisk mad og nye venskaber. 

Til Hørning Dans-dansecamps møder man en skøn stemning og anledning til gode minder samt mulighed for at danse en weekend og blive udfordret på ny i nogle spændende timer med forskellige undervisere. Selvfølgelig med søde snacks og is ind imellem danselektionerne.
 
Alle Camps hos Hørning Dans er lidt anderledes end andre steder, da vi også har fokus på dét at være en pige med øvelser i at mærke selvværd og at føle fællesskabet med de andre piger, så man lærer at kunne stå i sig selv. Det betyder så, at man ikke behøver booke plads med en veninde, da vi sørger for, at danserne også kommer til at connecte og lære hinanden at kende i mindre danse- og middagsgrupper. 
 
PLUS vi har en privat kok, der forkæler os med vores livretter som festmad og skønne desserter! Dansepigerne er selv med til at bestemme menuen, der vil bestå af deres egne livretter (se bookingen).
 Masser af dans, sjov og skøn mad hver dag

I weekenden vil du blive undervist i bl.a. Hip hop og Showdans i forskellige stilarter af forskellige undervisere – alt er total girly style. Alle dages laves der opvarmning og der afsluttes med afspænding. 

Den lækre middag denne weekend, og i det hele taget maden til vores dance camps, er en meget vigtig del af at være på Dance Camps i Hørning Huset. Vi forkæles hver dag af husets kok med skøn hjemmelavet & økologisk mad, lækre juices/ sodavand samt snacks, når vi hygger over frokostpausen og mellem dansetrinene.Deltagerpris for Dance Camp: Kr. 895,- Dkk. 
Prisen pr danser er inkl. festmiddag begge dage, desserter og drikkevarer samt en skøn hoodie, som man kan lune sig med på en kølig efterårsdag.

BOOK NU FOR AT SIKRE DIN DANSEPIGE EN PLADS 
PÅ HØRNING DANS’ TILMELDINGSSIDE hér UNDER ’EVENTS’

  • Dance Camp er for Hørningdansere, som allerede går på vores dansehold samt deres veninder, som kunne tænke sig at være med hos Hørning Dans en weekend.
  • Alder fra 8-10 år. Er du ældre, så se vores SUMMER CAMP i AUGUST her.
  • Der tages forbehold for byt af dansestilarter samt undervisere.
  • Bookingen er bindende og kan ikke annulleres da det er et event med en given dato og klokkeslæt bookes og et køb af forplejning herunder servering på restaurant og arrangementet ud over danseundervisning og købet er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet bestilling på hjemmesiden fastsættes til en specifik dag for afvikling.
  • Covid- 19: Vi overholder alle myndighedernes krav i forhold til afstand, hygiejne og restriktioner både i dansesalen og i lounge - hvor gruppen er delt i to hold,- samt under festmiddagen. Vi ønsker kun at lave et trygt miljø for danserne, hvor regler overholdes og hvor vi sørger for at passe på hinanden samt skabe de bedste forhold for en dance camp (uden overnatning).
  • Sker der ændringer i forhold til myndighedernes påbud og anbefalinger, så er det sidst ind først ud-princippet i forhold til at afmelde piger på dance campen, hvis der kommer nye restriktioner på antal o.a. Så jo hurtigere du booker din dansepiges plads, jo bedre placering har hun på deltagerlisten. Aflyses hele Camp grundet eventuelle nye Corona-restriktioner, så vi ikke kan gennemføre eventet, tilbagebetales din betaling.
  • Hoodien og farven samt tryk vælges af danseskolen og alle får en ens farve. Der er ikke mulighed for at vælge farve o.a.

Har du spørgsmål kontakt mig gerne på info@horningdans.dk

Hilsner fra Annette Hørning
Hørning Dans


Se stemningen her blandt de skønne Hørningdansere fra vores tidligere Summer Camp, hvor mange nye venskaber blev knyttet og hvor deltagerne havde en fest.

 

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
07.10.2021
Tidspunkt
09.10.2021 kl. 15.30 - 10.10.2021 kl. 18.30
Sted
Hørning Dans
Hvad er din livret?:
Pris
795,00 kr.